ПП ДБ са комари в сравнение с ГЕРБ. Не са научени, а може би не могат да оцеляват

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pp-db-sa-komari-v-sravnenie-s-gerb-ne-sa-naucheni-a-mozhe-bi-ne-mogat-da-ocelyavat/116271 SvobodnoSlovo.eu
ПП ДБ са комари в сравнение с ГЕРБ.  Не са научени, а може би не могат да оцеляват

Мнозина се надяват Борисов да заличи ПП ДБ и да ни спаси.

ПП ДБ са комари в сравнение с ГЕРБ.

Не са научени, а може би не могат да оцеляват.Присъщата им алчност и жажда за власт не са достатъчни.Учат се в движение и най- вече от Борисов и номерата му.

Борисов ще ги убие с един замах - просто чака да настъпи момента.Сега по - важно е да спечели подкрепа от западните си партньори.Играе ва банк - чрез интриги, злепоставяне, изхвърляне от борда.Познава народопсихологията и умело натиска рани или с популистки прийоми демонстрира загриженост и дори /!/ надава вик за справедливост.

Кохортата му е в настъпление - наближават местните избори.Купуват, извиват ръце, договарят се. Да контролираш местната власт означава контрол върху избори, обществени поръчки, администрация, данъчни служби, полиция.Означава информация и възможност за преразпределение на пари и влияние.

Овладее ли сега местната власт, Борисов ще се върне с цялата си кохорта .Доста е научил през изминалите години , но винаги ще си остане с разбиранията от 90те години.

И пак ще има рекет, данъчни и наказателни процеси срещу неудобните, ограбване на бизнеси, кражби на европари, манипулации и лъжи.

 

Това ли искаме?

Забравихме ли?

Нужно е да гласуваме - всички!

 

Гласувайте за личности.

Познавате кандидатите по места.

Гласувайте с преференции за общински съветници.

Гласувайте за хора които добре познавате, за хора които имат съвест и морал.

Изберете хора, които ви чуват, които ще разговарят с вас и след изборите, когато бъдат избрани и които ще бъдат благодарни когато ги разтърсите ако нарушат принципите си.

Избирайте умно - утре вашите избраници ще решават съдбата ви в този град или село.

Не се подвеждайте и не решавайте само според партийни членства или граждански квоти. 

Не вярвайте на общи приказки и обещания.

Вярвайте само на проверени хора - с квалификация, умения , воля и решимост, хора безсребърници , хора с любов към България.

Издигайте кандидатурите им.

 

Сега можем да помогнем на себе си и децата си.Ще има купен вот, корпоративен и административен.Тези гласове са ясни и предварително отчетени.Излезем ли обаче ВСИЧКИ ще ги пометем и стопим вота им!

Не го ли направим - злото ще се върне.

И тогава ще сме безсилни.

Така, че - стягайте се!

" Боят настана

тупат сърца ни..."❤️

Румяна Ченалова

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.