Промяната продължавала - вика Кирето. Ама не може да обясни ква промяна

https://svobodnoslovo.eu/komentar/promyanata-prodalzhavala-vika-kireto-ama-ne-mozhe-da-obyasni-kva-promyana/116446 SvobodnoSlovo.eu
Промяната продължавала - вика Кирето.  Ама не може да обясни ква промяна

Промяната продължавала - вика Кирето.

Ама не може да обясни ква промяна щото вече всички видяха за какво иде реч. 😁

Само да вметна - като идея парите от т.н ПВУ са предвидени за смекчаване на последиците от малоумното нещо, наречено Зелена сделка. С тях идеята е да се тушират някои от проблемите.

От безогледната кражба на тези средства за всякакви измислени и ненужни фирми единственият резултат ще е, че след като ни натресат последиците от Зелената сделка България челно ще катастрофира, защото буферите са окрадени.

Даниел Божилов

1 Коментара

бате Винету

преди 8 месеца

Важното е че УмноКиро днес бе щастлив докато подаваше документи за участие в изборите. За Кокорчо историята мълчи. Има и други важно нещо докато се възстановяваме по ПВУ ще пием кафе и ще изяждаме чашите, ще запазим планетата зелена.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.