ПРОСЯКРАЙНА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/prosyakrayna/53616 SvobodnoSlovo.eu
ПРОСЯКРАЙНА

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Вече има нова дума за арогантен, нагъл и нахален просяк. И тя е укро или хохъл. Тези се не спряха, бре! Нобелова награда за просия заслужават. И не са някои скромни - просят на едро - на милиарди, на ракети, на танкове, на ракетни системи. То прост човек и силен вятър никой не може да спре. А там са се събрали някакви екземпляри, които явно не знаят къде се намират.

Укритата живеят с дълбокото убеждение, че светът им е длъжен. Като се сърдят като разглезени пикли, когато не им се вържат на простотиите. Наглостта им стига до такива галактически размери, че повечето нормални хора не могат да реагират, стресирани от мащаба на простотията.

Хохлите сега благосклонно ни разрешават да им подарим старите си самолети МИГ-21. То, не че нови имаме, нищо, че сме ги платили. Ще чакаме от умрял писмо или иначе казано, от американец стока за колонията. То нали за нищо не ставали съветските самолети, за какво ни ги искат? Защо направо не поискат Кефките, правим една цесия и Байдън ги доставя в Киев! И ние доволни, и те доволни.

Наистина наглостта им няма граници. Заедно с болното его и самочувствие, че са алфата и омегата на света. Ей, вчера например разбрах, че те били измислили магнитното поле на земята. Представяте ли си! Какво щяхме да си правим, преди укритата да измислят магнитното поле. Вероятно и гравитацията. Господ, вече разбрахме, че е украинец. Какво мисли Бог по въпроса с украинците съвсем скоро ще разберем....

Бай Дърт Педро Фил, че е с единият крак в гроба, е ясно. Но че е с целият си мозък някъде другаде, също е ясно, но и много опасно. Явно този сенилен старец не осъзнава как вкарва целият свят във война заради един народ, който е безобразно разглезен и нагъл. И който народ е готов да потопи земята в кръв, само и само да е на неговата.

Елена Гунчева-Гривова

3 Коментара

нагли хохли

преди 6 дни

добре че ви има работници на перото, добре написано, право в хохленската десетка

Коментирай

Иванов

преди 5 дни

Чета те Еленка, и не искам да съм ти коректор, ама се налага, така и аз се освобождавам от натрупаното напрежение. Този народ, украинския не е разглезен, а зомбиран от многогодишна упорита манипулация. При нас е абсолютно същата картинка. Дай на една шепа хора да се обогатят незаконно, заливай ги ежедневно с обилна пропаганда досущ като фашистката и ето го резултата, така са и братята македонци. Бай Дън не уравлява, той е само една фигура, представителна, управлението става от цели щабове, от олигарсите зад тях. Не украинският народ е готов да потопи света в кръв, а нашите скъпи стратегически господари, за които както се изрази събеседникът на Карбовски, ние сме шепа аборигени. И това се дискутира вече ежедневно, да не посочвам источници.

Коментирай

Bad Face

преди 5 дни

Права си стрино! Само промени МИГ 21 с МИГ 29 в писанията по-горе.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.