Протестът е за справедливост и ако това е тероризъм и аз съм терорист!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/protestat-e-za-spravedlivost-i-ako-tova-e-terorizam-i-az-sam-terorist/116618 SvobodnoSlovo.eu
Протестът е за справедливост и ако това е тероризъм и аз съм терорист!

Денков първо нарече протестите на зърнопроизводителите политически, после определи протестиращите като терористи.

След това ПП ДБ- тата съзряха в ситуацията дългата ръка на Радев - незнам кой си бил министър, пък и придседател на Асоциацията на картофопроизводителите и т.н.

Да, протестите се организират от всички сектори на селското стопанство - зърнопроизводители, зеленчукопроизводители, овощари, тютюнопроизводители, животновъди, пчелари и т.н.

И това е защото нямаме селско стопанство!

ЕС определя квоти за производство, закрива традиционни производства , напр. емблематичната за България маслодайна роза била вредна!

От водеща европейска държава в областта на селското стопанство България се превърна в кретаща просякиня. Плодородни земи се покриват с фотоволтаични паркове или се застрояват, а ние дъвчем пластмасови плодове и зеленчуци.

Поводът - зърнената сделка и решението на НС да купуваме зърно от Украйна / с добавен уран/ няма значение.Това е капката, която преля чашата.Няма значение дали са богати или не зърнопроизводителите, какви коли карат, какви данъци плащат.Това ще има значение после - когато властта е в ръцете на хора, които ще спазват закона, но и ще бъдат безкомпромисни към всеки, който се мисли за по- голям от закона.

Протестът е против безобразните ришения на правителството и парламента, които много бързо заеха пози на нидосегаем елит..

Протестът е за справедливост и ако това е тероризъм и аз съм терорист!

И ще протестирам!

Румяна Ченалова

8 Коментара

Иван Николов Иванов

преди 1 седмица

Ченаловааа,терористите не протестират!!!!Те ВЗРИВЯВАТ ИЛИ СЕ ВЗРИВЯВАТ!!!!Но ти гащи за това нямаш!!!!

Коментирай

Bad Face

преди 1 седмица

Шарлатаните онагледиха защо Президента много точно ги постави в тази категория! Тероризъм било да произвеждаш зърно, не е тероризъм да внасяш отровно ГМО зърно, за да си получиш кървавите комисионни!

Коментирай

Все тоя

преди 1 седмица

А ти гащи имаш ли бе байно. Ти какво мислиш и какво предлагаш, да стоим и да гледаме като добитък, това ли???

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 седмица

<Руми, ако ти отидеш на протеста всичко ще си провали.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 седмица

Мая Манолова, Сърнела, Бабикян, Ченалова, Хаджигенов, Нешка Робева и подобни, появят ли се на протест и всичко с протеста се счупва.

Коментирай

Червена хуйова главичка

преди 1 седмица

Tpoловетe са зациклили като надраскана плоча- ферарита, бентлита, субсидии....Ами като дават, кой няма да вземе? Дошло е време за почистване на обора, националните предатели свалени и дадени на народен съд!

Коментирай

bob

преди 1 седмица

Не им завиждайте на хората,до 2008 ходиха с плетени обувки от пазара за 1 лев и караха 40 годишни опелчета!Сега Ауди Кю 7 блеснали в житата...ама хората произвеждат продоволствие!!!

Коментирай

Ежо

преди 6 дни

Нашите пе...джендъри напразно се хабят угаждайки на украйна. В cnn на първо място говорят за забрана на внос от украйна от страна на Полша,Унгария и Словакия. Язък-нито дума ,ни похвала за България!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.