Родината ни е в плен на колониално влияние и на договори подписани от национални предатели

https://svobodnoslovo.eu/komentar/rodinata-ni-e-v-plen-na-kolonialno-vliyanie-i-na-dogovori-podpisani-ot-nacionalni-predateli/140281 SvobodnoSlovo.eu
Родината ни е в плен на колониално влияние и на договори подписани от национални предатели

Ако БСП не се обяви категорично против глобализма в сегашния му вид, против монопола на банковия сектор и лансирания от него акционерен капитализъм на заинтересованите, както и против последиците за народите от яростно наложения неолиберален икономически модел, тя ще изпадне от политическата сцена.

Кагегоричното отхвърляне на един примитивен и изостанал морал, който се привнася отвън е ключово условие за това БСП да бъде отново припозната като необходима, като нужна на обществото политическа сила. Да се продължава с конформизъм и политкоректност да се търси разширяване на влиянието на партията е изгубена кауза - просто няма да се случи, защото има нови исторически реалности, които ще повлекат след себе си мащабни промени, в това число субективни. Крайно време е именно БСП да даде път на истината и да започне безпощадното разкриване и разобличаване на съществуващите в България структури, чрез които малцина безжалостно ограбват населението. 

Мълчанието и криворазбраната толерантност са най-бързия път към политическото небитие. 

Поклоненията пред всякакви посолства и различни организации, които привнасят само и единствено лобистки безумия и напълно чужди на българския народ идейни течения, трябва да бъдат прекратени. Водещ и основен приоритет на БСП към момента следва да е ресуверенизацията на България. Родината ни е в плен на колониално влияние и на договори подписани от национални предатели. На това унижение трябва да се противопоставим и да изобличим лицата и организациите, които ни го натресоха.

И за да не съм голословен ще дам един елементарен пример. Нека народните представители от БСП подготвят и внесат в Народното събрание в спешен порядък закон за защита на националния суверенитет, чрез който да се спре неправомерна политическа намеса от страна на чуждестранни лица и групи. 

Законът следва да предвиди създаването на отделен орган, който да проучва и наблюдава рисковете от политическа намеса. Той също така трябва да предвижда строги наказания, в това число и лишаване от свобода, за незаконно чуждестранно финансиране на партии или организации, участващи в избори, както и в сферата на образованието и здравеопазването. Научният обмен в тези области може да се осъществява само и единствено с участието на държавата или от припознати от нея съсловни организации, за които си има регистър и дейността им е определена с отделен закон.

Видимо не е никак сложно и всеки самостоятелно мислещ човек, който осъзнава необходимостта от подобно законодателство, би подкрепил това. Примерът от последните дни свързан с хистерията и неистовото желание на подобни организации да пуснат метастазите си в училища и детски градини, където да агитират за хомосексуализъм и содомия, е изключително показателен и тревожен.

Един подобен законодателен акт би ограничил множество финансирани от структури извън България НПО-та, които от години извършват буквално подривна дейност в редица сфери на обществено-политическия живот в страната ни. Спомнете си само колко приоритетни за България инфраструктурни начинания бяха спрени или забавени с десетилетия заради някакви еко организации с неясни цели и финансиране, за които в повечето случаи е пределно ясно, че защитават чужди икономически, политически и финансови интереси. Това в пълна степен касае пагубното изоставане в изграждането на ключови транспортни коридори, управлението на водите, редица проекти в енергетиката и туристическия сектор. 

Ето конкретно предложение за едно добро начало! 

Време е да започнем да се занимаваме с политика, а не ежедневно да си изясняваме кой за какво е виновен и то публично.... Някога крамолиите ни забавляваха народа, но дори и това вече е минало. Отстрани изглеждаме като шайка несретници, които не могат да вдигнат и понест занемто, защото нямат свободна ръка, с която да го носят - и двете им са заети с кокалите, които стискат. 

Първо България! Не всичко е загубено.

Страхил Ангелов 

2 Коментара

Помнещ до Сенека

1 month before

Един българин - войвода, двама българи - войвода и знаменосец, тлима българи - чета с предател! Днес има само 240 предатели, работещи срещу президента, който им заяви в лицето, че са напълно излишни и затова не искат да напуснат местата си покрай държавната софра!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.