СЪГЛАСЕН СЪМ С ДАЙНОВ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/saglasen-sam-s-daynov/113371 SvobodnoSlovo.eu
СЪГЛАСЕН СЪМ С ДАЙНОВ

Ще ви представя кратки цитати от постове на Евгений Дайнов, с които съм съгласен:

ДАЙНОВ: “Пилонът е правен в Турция, но се води, че чества освобождаването на Родопите от Турция. “

Съгласен съм, пилонът трябваше да е правен в Русия, но ако беше правен там, Дайнов щеше да каже, че това е руски заговор, както стана с една руска елха. Според мене това знаме е турски заговор, но няма да споря с професор Дайнов.

ДАЙНОВ: “Около пилона: дебели мучащи хора с татуирани Левски и Ботев на сланините родолюбиво набиват кебапчета…”

Съгласен съм с Дайнов - дебелите и мучащи хора трябва да се отделят от нормалните хора и да бъдат третирани - насилствено премахване на сланините и други излишни органи и тъкани. Да се третират хората заради техните физически недъзи все пак е изпитана добра европрактика.
Също така съм съгласен да се направи каталог на разрешените от новата власт татуировки, за да няма такива неща като татуировки на Левски и Ботев, срамно е.
Също така съм съгласен кебапчетата да се ядат вражески към Родината, а не да се ядат родолюбиво, защото родолюбивото ядене на кебапчета компроментира кебапчетата.

ДАЙНОВ: “Появява се Румен Радев и, умилен от родолюбивата гледка…”

Съгласен съм с Дайнов, от родолюбивата гледка умилението не е нормална реакция, трябва по-нормална реакция, това също може да се урегулира кратък „Устав на регулираните умиления към родни и безродни неща“.

ДАЙНОВ: “Да, веещите (хора) български знамена без повод са путинофили и мразят всички българи…”

Съгласен съм с Дайнов - веенето на българско знаме (без повод!) трябва да бъде преследвано от закона или поне да се прави с парафирано и номенклатурно разрешение от общината или областния управител, с двумесечно предизвестие. В самото провокативно веене на българско знаме има огромна омраза към българите, това трябва да бъде вписано в буквари и учебници.

ДАЙНОВ: “… които следват заповедта на Левски да бъдат европейци, а не - азиатци…”

Съгласен съм. Заповедите на Левски трябва да се спазват и предлагам така цитираният Левски да бъде изсечен от камък и да се направят значки и младежки организации, които да следват тая заповед на Левски и да се кълнат в нея – но трябва да се обяснява под черта, че Левски винаги е в имал предвид руснаците за азиатци, а турците рядко  е споменавал. Може да има дебат по тази тема, но нека да е в рамките на нормалното, което и самият Дайнов проповядва - да се придържаме към нормалността.

ДАЙНОВ: “ Да, всички дебели и мучащи "патриоти" желаят смъртта на всички украинци и България да бъде руска губерния, та да могат блажено да ближат брезентов московски ботуш...“

Съгласен съм с Дайнов. Всяко издигнато българско знаме е руска провокация. Всеки патриот наш е потенциален убиец на всички европейци, той е войнолюбив психопат и трябва да бъде озаптен. 
Съгласен съм, и че всеки български патриот мечтае за руски ботуш, това му е характеристиката, защото това са ненормални хора, освидетелствани.

Не съм съгласен с Дайнов за материала на ботушите, чел съм, че са от чортова кожа, но какво е чортова кожа не знам, защото  ако знаех за такива компрометирани руски материали - щях да съм много кофти патриот.


ОЩЕ ДАЙНОВ: “Ако Радев и Възраждане не бъдат преследвани по съдебен ред - Радев за "безродници", което в неговия език означава "евреи", а Възраждане за колажа с Мони Паси - ще се съглася с Петко Ковачев, че на тази територия е време да се отпочне въоръжено въстание. 
Аман от фашаги, мутри, фуражки, куки, патриоти и пр. гнусни сланинести шкембета.

Съгласен съм с Дайнов, ако “евреи” според Дайнов означава “безродници”, предлагам МОСАД да тръгне по тая логика и да види кой точно пръв е направил връзка между двете думи и как налага такава връзка в обществото. Според мене МОСАД биха се заинтересували, не знам вие какво мислите.
А и съм съгласен, че за колажи е време да се влиза в затвора, крайно време е. Но не само заради колажи с Мони Паси, а заради всякакви колажи с котенца и катерички. Колажите развращават много.

И накрая да кажа, че съм напълно съгласен: Аман от фашисти, честно, аман от мутри, които в голяма степен бяха преборени именно от професор Дайнов и хора като него! Точно те махнаха мутрите от властта категорично и даже още ги махат! Аман и от фуражки, куки, патриоти - особено български фуражки, куки и патриоти. Ако са украински патриоти и европатриоти - иди, дойди. Но български такива - не!
И да, аман от шкембета. Който има шкембе да се обяви публично за не-европеец и да бъде прибран за справка. С шкембетата – дотук! С татуировките – дотук! Със знамената и пилоните – дотук! С колажите – дотук!
И с азиатците – дотук, но вижте там да не разбират китайците какви глупости дрънкаме...


 

Мартин Карбовски

https://www.lentata.com/

20 Коментара

Стрелец

преди 10 месеца

Дайнов, наборе, какво си писал човече... Смешен си човече, съвсем си изхлопал. Евалла на Карбовски за коментара по всяко твое изречение. Бяхме там - хиляди хора, стари, млади, деца, със знамена, без знамена, с татуировки, без татуировки, всякакви , беше невероятно. Написаното от тебе е тежка параноя и фиксация, излиза че родолюбието е грях, българското знаме е грях, виж ако беше украински щеше да мучиш от евроатлантизъм. Добре че сте на изчезване.

Коментирай

Георгиев

преди 10 месеца

Всички жълтопаветници са кухи кратуни, но има трима, няколко, които са ми изключително противни: Сюлейман Паси, Евгений Дайнов, Плювналиев и Пролет Велкова. Ще ги заплюя в лицата с най-голямо удоволствие, ако ги срещна.

Коментирай

rusnak

преди 10 месеца

Смръдлив прост соросоиден пор, а как промива мозъчетата на студентите в НБУ.

Коментирай

укхеккбе

преди 10 месеца

Лайнов, Лайнов,..... ти си едно продажно мекере. Що за преподавател си и на какво учиш студентите, като грам ценностна система нямаш за друго да не говорим

Коментирай

Знаме на мира

преди 10 месеца

Ето, аз нямам шкембе, не мога да муча, но от време на време обичам да хапвам кебапчета и обичам да развявам знамето на мира, искрено желаейки да настане по целия свят. Сега, не мога да определя от кои съм. Добре че все пак е съд, във Франция разстреляха за колажи...Безродници са хора, които са се отрекли от рода и народа си и служат на чужди интереси, никой не смята, че те са пример за висока нравственост. Дайнов дали чу краткото изказване на депутатката от den Bundestag Севим Дегделен? Дали и тя не обула руски чепици?

Коментирай

Дърк Джентли

преди 10 месеца

Продажна г@д си ти!

Коментирай

Джак

преди 10 месеца

Марто, понякога ме дразниш, понякога ме кефиш, но за днешния сарказъм мога само да кажа: БРАВО!

Коментирай

ГРАЖДАНКА

преди 10 месеца

Относно материалната страна на нещата - да хората "муат" скъпи кебапчета и пият бира, пилонът е турски и т.н. Разберете , че тук е важно друго - чрез знамето, което е символ ние един вид маркираме територията, че иначе какво да е знамето - турско, американско или на ЕС?!. Тук е важно какво изпращаме като послание на духовно ниво, на ниво финни енергийни полета. Мисля, че като послание чрез този събор ние изпращаме порив за възраждане на българския дух, на обединение и желание за въздигане на основни човешки ценности и това е по-важното от всичко друго. Бог да пази Балгария!

Коментирай

Пламен Николов

преди 10 месеца

Този деградирал алкохолик да дава оценки на хората, които харесват Родината си е върховна наглост. А пилона е произведен в Турция, защото жълтопаветниците ни докараха дотам да не можем да го направим тук.

Коментирай

OZIRIS

преди 10 месеца

Няма смисъл да се коментира тая мърша,нечистоплътно е

Коментирай

OZIRIS

преди 10 месеца

Няма смисъл да се коментира тая мърша,нечистоплътно е

Коментирай

Чичо

преди 10 месеца

Защо бе, Карбовски, що ми разваляш съботата? НемА ли какво друго да правиш, та се занимаваш с полюциите на измекяри? Аман от "академици и професори"! Това НБУ е нещо като нашенския Харвард - който не е решил, той не го е "завършил", е, и благоевградския, де! Да не се разсърдят братята американци! Ниво бе, брато! Свиренето на китара е задължително! Развяването на чужди байраци - също! Български... - сакън!? И никакви кебапчета, само суши "куро"! Само не разбрах дали знаеш, колко украинци е приютил е.дай-нов? Тоя що се казва евгений? Баси шизофренията! Европейците от Миндя да му мислят!

Коментирай

Ганьо от Тракия

преди 10 месеца

В подкрепа на Карбовски мога да кажа следното: Нямам татуировка,но имам шкембе и обичам сочни кебапчета.Възхищават ме родопските поляни,по-уханни от парфюмериен магазин,по-лековити от аптека,по- красиви от пейзажите на добрите художници.Ритъмът на хорото ми действа като медитация .Предпочитам дъгата в небето след дъжд.И накрая - много сме,все такива Ганьовци у нас,в България.

Коментирай

Ofizer ot reserva

преди 10 месеца

Дайнов, ако ти боядисам пътната врата ще успееш ли да се прибереш вкъщи...

Коментирай

Олеся Зеленска

преди 10 месеца

Родителите на хора като белязания Иван Кръстев, Евгений Дайнов, Гого Лозанов, Ив/о/а Минджев/а/,и други като тях са били същите нагаждачи като отрочетата си. С три гърди напред са били по-комунисти от комунистите. Първият оргсекретар на ЦК на БКП, вторият кореспондент на "Работническо дело" в Ню Йорк и Москва, третият придворен архитект на партията, направил резиденциите в Бояна. Правилно ориентирани натегачи - така са си възпитавали и децата. Мисля си, че техните дядовци са от предателите на Левски, Бенковски, Караджата... Винаги с властта, винаги да лапат! Точно такива хора са оставили жената на Ботев без някаква си там пенсийка, такива като тях са довели Гина Гунчева да се удави в кладенеца, или поборниците от Шипка да доживяват дните си в нищета. Благодара ти, Господи, че моите родители бяха обикновени хора - та дори и да бях поискал да стана член на БКП нямаше как да докажа биография!

Коментирай

Олеся Зеленска

преди 10 месеца

Родителите на хора като белязания Иван Кръстев, Евгений Дайнов, Гого Лозанов, Ив/о/а Минджев/а/,и други като тях са били същите нагаждачи като отрочетата си. С три гърди напред са били по-комунисти от комунистите. Първият оргсекретар на ЦК на БКП, вторият кореспондент на "Работническо дело" в Ню Йорк и Москва, третият придворен архитект на партията, направил резиденциите в Бояна. Правилно ориентирани натегачи - така са си възпитавали и децата. Мисля си, че техните дядовци са от предателите на Левски, Бенковски, Караджата... Винаги с властта, винаги да лапат! Точно такива хора са оставили жената на Ботев без някаква си там пенсийка, такива като тях са довели Гина Гунчева да се удави в кладенеца, или поборниците от Шипка да доживяват дните си в нищета. Благодара ти, Господи, че моите родители бяха обикновени хора - та дори и да бях поискал да стана член на БКП нямаше как да докажа биография!

Коментирай

Синус Косинус

преди 10 месеца

Дайно, Дайно ти си такова рядко, миризливо, бактерийно и алкохолно номенклатурно лайно. Гнус.

Коментирай

Абе хора, абе Карбовски,

преди 10 месеца

Защо им четете ди@риите не тези нечовеци, бе? Аз като видя само автора, тегля му една патриотична българска и го отминавам. Че то иначе е хабене на излишна енергия и замърсяване на духовното ти пространство да им четеш бълвочите. Иначе Карбовски блестящ в сарказма си. Но аз предлагам да наказваме глупаците с игнор - все едно са нищо. А те са нищо!

Коментирай

Опа

преди 10 месеца

Браво на Карбовски, а БЕЗРОДНИК е Дайнов.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.