Само на мен ли ми прави впечатление как евреите злоупотребяват с антисемитизма и се опитват да ни вменят чувство за вина

https://svobodnoslovo.eu/komentar/samo-na-men-li-mi-pravi-vpechatlenie-kak-evreite-zloupotrebyavat-s-antisemitizma-i-se-opitvat-da-ni-vmenyat-chuvstvo-za-vina/113592 SvobodnoSlovo.eu
Само на мен ли ми прави впечатление как евреите злоупотребяват с антисемитизма и се опитват да ни вменят чувство за вина

Само на мен ли ми прави впечатление как евреите злоупотребяват с антисемитизма и се опитват да ни вменят чувство за вина, като по този начин се оправдават за всички безобразия, които вършат? 

Само да им обърна внимание, когато някой ни обижда на народност и вяра, не може да очаква симпатии. 

Има една хубава българска поговорка - баба види сламката в чуждото око, а не види гредата в своето.

Виктор Папазов

6 Коментара

Ивайло Кирков

преди 9 месеца

Тактиката на евреите в България (по отношение на нас, българите) е същата, като тактиката на чернокожите в Щатите по отношение на белите американци - имам предвид движението BLM.

Коментирай

Иванов

преди 9 месеца

Не си само ти Викторе, ами няма какво да правим. Да си видял някога евреите да са изразили благодарност за това което сме направили за тях. Да си видял благодарност, че Русия спаси хиляди от тях в лагерите на нацистите по време на ВСВ. Е сега нацизмът се завърна и като резултат бушува луда война в Украина, където взаимно се избиват руснаци, за сатанинската радост на англосаксите. Как да си обясним защо германците и и франсетата мразят Руснаците, когато избиха 27милиона руснаци само пред 75 години, ни срам , ни очи. А то възмездието така ярко се очертава, както не сме го и очаквали.

Коментирай

Буди недоумение,

преди 9 месеца

че много евреи (не само у нас) са с широко затворени очи по отношение на съвременния нацизъм в Украйна и етническото прочистване на руснаци в Донбас, започнало от 2014 г., пред неолибералния фашизъм. Освен това "антисемитизъм" е термин с ясни граници - има много носители на юдаизъм, които не са семити. Има и такива като известният с "майната му...", който според еврейските норми не е евреин. А има и такива евреи, които са срам за този древен народ.

Коментирай

Димитър

преди 9 месеца

Ай, ай... Взривоопасна тема... Ама 100 % вярна! И не само в България е така, а по цял свят. Понеже няма никакво юридическо основание за създаване и съществуване на държава Израел, то основната идеологическа платформа остава пропагандата - евреите са най-големите жертви в историята, вечно гонени и преследвани.. Ами, като си обявил себе си за богоизбран, а всички други човеци за "гои" (добитък), то какво друго очакваш? И разбира се "Холокостът"... Едва ли не най-страшното престъпление в историята... Само да уточним, че по последни данни на историците във ВСВ са загинали 80 милиона души (осемдесет милиона) от бойни действия, глад, репресии, болести и разрушения, а евреите може да бъдат не повече от 7 % ( седем ), и това при положение, че шестте милиона жертви са исторически доказани.. Останалото е нагла пропаганда за лична облага на една спорна държава.

Коментирай

Коментар

преди 9 месеца

Да не забравяме, че евреите са едно, а хазарите, приели юдаизма, съвсем друго.

Коментирай

Мина

преди 9 месеца

Към Коментар: Много точно! Кой проявява антисемитизъм към еврейските семити в Палестина?! Кои са “поеврейчените” хазари, които княз Владимир е опитал да обърне в християнската вяра?! Но не е успял?! Врагът. Ни. Исторически ни мразят до мозъка на костите си и искат да ни унищожат. Темата е дълга.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.