Сърдечни поздрави на целокупния български електорат, който гласува редовно за политическия гений Божанката! Това гарантира блестящо бъдеще на България!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sardechni-pozdravi-na-celokupniya-balgarski-elektorat-koyto-glasuva-redovno-za-politicheskiya-geniy-bozhankata-tova-garantira-blestyashto-badeshte-na-balgariya/115712 SvobodnoSlovo.eu
Сърдечни поздрави на целокупния български електорат, който гласува редовно за политическия гений Божанката! Това гарантира блестящо бъдеще на България!

Божанката, любимец и откритие на Радан Кънев за българската политика отново се прояви като интелектуален фар в тъмната и мрачна българска вътрешна политика. Божанката иска да "резне" конституционните правомощия на Радев и да забие гол във вратата на "тиранина" Путин на наш терен.

"Явор Божанков беше мой студент, посипвам си публично главата с пепел, че го пуснах!", заяви проф. Пламен Киров. Засега само Корнелия се спотайва и не коментира блестящите интелектуални финтифлюшки на нейния бив фаворит и бивш пивот в лявото политическо пространство, който е и обожател на украинските азовци. След като Нинова вкара Божанката в парламента... тя се отзова мощно на най-съкровените стремежи и мечти на левия електорат да си има много свой човек сред депутатския корпус.  

Сега на Божанката се радват Кирчо, Кокорчо и съзвездието пепейци. Политическата действителност в България показа, че Божанката е еднакво удобен за целия политически спектър в милата ни Родина. Универсален. Сърдечни поздрави на целокупния български електорат, който гласува редовно за политическия гений Божанката! Това гарантира блестящо бъдеще на България!

Боян Чуков

6 Коментара

Deliba6

преди 8 месеца

Хе, като ги гледам тиА... Защо толкова се дърпаме за пустата му и конвенция?! Все педерасти си избираме, да ни се мотат и да ни оправят, а се правим на традиционалисти???

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

От Козяк са хванали много здраво Боко за яйцата чрез Божков, Божинков, Божанков, Магнитски, Мата Хари и кой ли не, че ако му кажат свирка и на Ивайо Мирчев ще направи, а Шиши ще снима с камера… Сглобката ше е вечна…

Коментирай

Глас от народо

преди 7 месеца

Вай,вай,бех се затъжил по Боянката Чукче,капитанчето от шесто и евети го появи се,възрадва ни.

Коментирай

BLADE

преди 7 месеца

Божанката като Божинката.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.