САЩ пак заложиха на смешен човек

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sasht-pak-zalozhiha-na-smeshen-chovek/26396 SvobodnoSlovo.eu
САЩ пак заложиха на смешен човек

Явор Божанков изтрещя в парламента с изключително остро изказване в пълен разрез с парламентарната си група. Отдавна казвам, че този човек е ментална част от ПП, но не и от БСП.

 

Откакто отиде в САЩ на инструктаж за един месец се върна още по-нахален и неуправляем. Напълно забрави, че нямаше да види парламент, ако не беше Корнелия Нинова. Най-неприятни са неблагодарниците, които драпат по кариерната стълба, и неминуемо газят по главите на довчерашните си благодетели, защото им се налага да обслужват новите си господари.

САЩ пак заложиха на смешен човек, който може да са маршрутирали, но когато изначално не са изчислили глупостта му, стават свидетели на публичното му светкавично самоубийство. Гледахме този анимационен филм и с Кирил Петков съвсем скоро.

Ясно става колко струва Божанката, след като заяви при Ризова, че и той е научил американците на нещо. Освен че е докладвал мислите и оценките си за политическата обстановка у нас, не виждам на какво може Божанката да е научил американските психолози, които са го измервали във всяка минута от едномесечния му престой. Язък, обучението им е било напразно.

Яворчо набързо провали операцията. Къде ще го инсталират сега така осветен?! Нещата в този сектор трябва да се случват по-тихичко, по-внимателно, не толкова гръмогласно и ясно. Ама Божанката няма търпение да се огласи. Такива като него са мнооогооо. Пробват ги и и ги изхвърлят като непригодни.

На Божанката трябва някой да му каже, че не е достатъчно само да подкрепяш Украйна и да се обявиш срещу Русия, за да придобиеш тежест. Да, това е отправна точка. Но не е достатъчно. Трябва още и да не си глупаво енергичен, да схващаш дори неизказаните задачи, да имаш усет за реалната си стойност насред общата действителност и пр.

Иначе произвеждаш неадекватни движения, както видяхме с Кирил Петков...

Калина Андролова

труд

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.