Същинските новини ги няма в медиите, защото те са включително плод на схващане, не на информиране

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sashtinskite-novini-gi-nyama-v-mediite-zashtoto-te-sa-vklyuchitelno-plod-na-shvashtane-ne-na-informirane/133170 SvobodnoSlovo.eu
Същинските новини ги няма в медиите, защото те са включително плод на схващане, не на информиране

Същинските новини ги няма в медиите, защото те са включително плод на схващане, не на информиране. ЕС все още не разбира и скоро няма да разбере, че БРИКС действа като един блок от 10 държави. Затова е много смешно отразяването на китайската визита в ЕС като китайска. Бла Бла Бла приказките за урегулиране на украинската война и за справедливо търговско сътрудничество между ЕС и Китай е просто обидно за разбиращите информиране. Но няма как, трябва да се търпи официалната информационна система, в която живеем. 

Си има задача да върже малко кучето Макрон, че много взе да лае.

И другата му задача е да поосвободи Европа, ЕС конкретно, от американското въже за обесване, което отдавна е сложено на врата и вече бутнаха столчето. Сега обесеният се опитват да го съживят докато съвсем не е свършил. Съвсем конкретно говоря за опит да бъде спасена Европа от САЩ чрез БРИКС. Вижте кои държави членуват там и ще разберете същинското послание на това посещение.

Не може да се разбере политиката сега, ако не се познават документите, приети в БРИКС в последните 2 години, от началото на СВО. 

И много важно за анализа на реалността.

Всичко, което беше известно за света до 24.02.2022 година е в миналото. Сега се случват неща и се проявяват страни от характера на лидерите в света, които бяха неизвестни до тази дата.  

Си носи предложения за спасяване на Европа от САЩ. Чрез БРИКС. Което означава Русия! Жизнено важно е дали ще бъдат приети!

Анастасия Гешева

1 Коментара

Млечин

преди 1 седмица

Четящите знаят,че който владее хартланда,владее Европа,който владее Европа,владее света....По-простоватите хорица не са и чували(вероятно)за оста Германия-Русия-Япония.Струва ми се,че САЩ от стотина години ги е страх точно от тази ос.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.