Що за държава е тази, в която премиерът официално приема в Министерския съвет провинциална мутреса

https://svobodnoslovo.eu/komentar/shto-za-darzhava-e-tazi-v-koyato-premierat-oficialno-priema-v-ministerskiya-savet-provincialna-mutresa/23204 SvobodnoSlovo.eu
Що за държава е тази, в която премиерът официално приема в Министерския съвет провинциална мутреса

Що за държава е тази, в която премиерът официално приема в Министерския съвет провинциална мутреса, за да се информира за инвестиционните й намерения? Що за парламент е този, който извънредно ще заседава с височайшото присъствие на въпросната бизнесдама, за да обсъди бизнеса й? Всъщност в тези минути Бойко Борисов не преговаря ли със себе си?

В обкръжението на вицепремиера и финансовия министър енергетичката каза, че заминава за Чехия, където ще се срещне с представители на държавната компания ЧЕЗ, за да ги убеди, че българската държава може да бъде надежден партньор. Тя обяви, че няма против държавата да участва в сделката…

Вместо вече да е въдворена в Софийския централен, бизнесдамата лети в правителствения самолет за Чехия. Вместо да дава показания пред прокурори, тя ще ни адвокатства в Прага. Щом една кифла си пазарува ЕРП и върти на малкия си пръст правителство и парламент, значи мафията е превзела държавата и честванията за Трети март трябва да се отменят.

Честита Баба Марта и Леля Гинка!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.