Ситуацията в българската политика взе да става „Топенерджи“!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/situaciyata-v-balgarskata-politika-vze-da-stava-topenerdzhi/133297 SvobodnoSlovo.eu
Ситуацията в българската политика взе да става „Топенерджи“!

Може да бъде изображение с текст, който гласи '7. Петко Димитров Петков -ресторантьор 8. Иван Андреев Петров 9. ОЛИЯН Милчев Ненчев 10. Xpucmo Христов Бозуков 11. Нора Анчева Симеонова 12. Карло Андреев Луканов 13. Антонцо Валентинов Hukonoß'

Ситуацията в българската политика взе да става „Топенерджи“! Звучи като анекдот, но чак и Карло Луканов е вкаран в листите на Ванчето. Двете с Мая Манолова ще „защитават“ правата на онеправданите, трудови българи, ограбени от диригентите на прехода, явно като упражняват психологически натиск с ключовите имена на баш, ама баш конструкторите. Да припомним, че съпругът на Мая Манолова беше натовски министър от лявата соросоидна тъкан, която избуяваше в БСП, а тя самата зае позицията омбудсман, създавайки добри чувства у Борисов. Лидерът на ГЕРБ много обичаше преди време, когато БСП беше силна, да къса от партията, като приласкава „остриетата“, по-цветните лица, които шетаха из телевизите, а на някои им даваше и да връткат бизнес. Така успешно ронеше БСП.

Вече БСП не му е проблем и вниманието се насочи към серийно производство на евтини проксита, които да отливат от „площадната съпротива“. Политически продукти, които не са много силни, нямат потенциал да нарастват, а само им стига въздуха да създават шум в системата. Някои от прокситата могат да се ползват и за патерици в управлението, а други само да отлеят някои и друг глас от деинтелектуализирания електорат. Весела комбинация са заформили около Ванчето. От прогресистко и джендъристко ляво до потомъка на съдружника на „Газпром“, на чийто макабрен сценарий дължим много от главните герои на пиесата на прехода. Преди години една приятелка, режисьор на документални филми, ми разказваше как след 1989 г. отишла при Тодор Живков по работен повод, тъй като снимала филм за лагерите. Тодор Живков й споделил разни неща и оскърбен нарекъл Луканов „най-големият предател“! Предлагат ни сега някакви реминисценции на комунистическа атмосфера, ама от соросоиден вид (битки за това малцинствата да управляват мнозинствата).

В една от лекциите си Сорос разсъждава върху манипулирането на действителността от пропагандните машини, като цитира следните думи на републикански представител: "Когато действаме, ние създаваме собствена реалност. И докато вие изучавате тази реалност, ние ще действаме отново, създавайки нови реалности." Перфектно описание, което Сорос приписва на републиканците, но всъщност неговата мрежа е най-добрата в технологиите за манипулиране на общественото мнение! И още нещо уточнява Сорос, че когато хората се подлагат на подобни усъвършенствани техники за манипулация, те престават да се интересуват дали ги лъжат или не. Те даже приветстват това състояние. Защото предпочитат да се забавляват пред това да познават истината.

Виждаме това изкривяване сред българския електорат - елементарни проксита, елементарни уловки, елементарни "лидери" с елементарни послания. Аз не мога да си представя и друго. Как Борисов ще пусне отново Мая Манолова в парламента след някакъв безумен политически реинженеринг, като всички помним как тя повтаряше в несвяст от сутрин до вечер „Да отстраним мутрите от властта и хазната“ от парламентарната трибуна, когато по случайност попадна там след революцията на Радев. Някой врътка политическата супа с едни милиони, откраднати от държавата, и управлява пионките как да мислят. А междувременно България загива.

Калина Андролова

11 Коментара

Посетител

преди 1 седмица

Нали се осветли "тайнственият" спонсор на Ванчето и Мая - Гергов. Андролова що се прави на отнесена?! А Свинаря си е стара дружка на Бойко, спомнете си "дупката" във Варна!

Коментирай

ВЪЗРАЖДАНЕ е патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС

преди 1 седмица

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов обвини общинската съветничка Ваня Григорова, че е човек на Делян Пеевски и че председателят на ДПС й дава "някой друг лев". В пост в официалния си профил във Фейсбук Костадинов атакува Григорова и заради действията й в Общинския съвет на София, където тя заедно с цялата група на БСП е влязла в общо мнозинство с ГЕРБ.

Коментирай

Моторна лодка или Motor boat

преди 1 седмица

„Тодор Живков й споделил разни неща и оскърбен нарекъл Луканов „най-големият предател“!“ Дядото на Карлович е предал избухването на Септемврийското въстание в София. Aldrich Ames споменава, че като резидент на ЦРУ в Рим е завербувал българин – Моторна лодка или Motor boat, който май-вероятно е Андрей Карлович Зловеща фамилия от предатели. Confessions of a Spy: The Real Story of Aldrich Ames Paperback – December 1, 1998 by Pete Earley (Author)

Коментирай

Гост

преди 1 седмица

А България загива преди всичко заради Борисов и Пеевски. ПП слава Богу отпадат от играта май.

Коментирай

Нероден Петко

преди 1 седмица

Предстоящите евро-избори. Какво трябва да направим? https://www.youtube.com/watch?v=l89vDE-TBJA

Коментирай

Социоложката на повикване "Екзакта" твърди, че ...

преди 1 седмица

Елена Йончева, Калина Андролова, Соня Колтуклиева и Веска Томова няма да гласуват за коалицията НИЕ, ГРАЖДАНИТЕ!

Коментирай

Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист

преди 1 седмица

У нас - секс-бомби по върховете, тръгна и социолог-оргията! https://www.youtube.com/watch?v=VPnv2h1kkmE

Коментирай

Иван Пеев

преди 1 седмица

Социалистите и до сега не искат да признаят, че през 89-те години на миналия век, в БКП имаше два лагера, които се допълваха и прувляваха страната. Първият - политическия, начело с Тодор Живков, и вторият - исономическия, начело с Адрей Луканов. Не случайно, по мои сведения, в периода1988-1989 година Луканов е бил под домашен арест. Първият лагер развиваше теорията на управлението, а вторият - реалната икономика, т.е. той създаваше благата. И естествено апетитите на хората от вторият кръг нарастнаха и доведоха до 10-ти ноември. Сегашното БСП е наследник на хората от кръга Луканов, но никога няма да си признаят, няма да си признаят как извършиха прехода, дадоха посоката на "инкасовите" дейност от "трудови" спортни колективи, проправиха пътят на "демонокрацията". За това никога няма да чуете от БСП реален анализ на събитията от 80-те, 90-те години на миналия век, времето когато социализъма и социалното бяха погребани, за сметка на лично обогатяване.

Коментирай

нора

преди 1 седмица

каква левица с олигарси, ....където спечелиха общински съветници в софия област са в сглобка с герб

Коментирай

Анета

преди 1 седмица

Тази журналистка явно е поръчкова.Дават и поръчката и тя пише ли пише.На мен ми е донякде жал за Григорова-кой ли не започна да плюе по нея.То не беше Копейкин,Корнела с нейната кохорта ,и разни други екземпляри като тази журналистка.Сега и соросоид я изкара.Като че ли госпожата не знае кои са и къде са главните соросоиди у нас-ПП и ДБ но за тях не се пише. Колкото до К.Луканов всеки знае ,че е син на А.Луканов.Лично аз ненавиждам А.Луканов,защото от него започна погромът върху България,но какво е направил неговият син?!

Коментирай

до анетка

преди 1 седмица

За коя григорова те е жал бе скрофо нещастна, за поредния марешки ли те е жал???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.