Ситуацията в държавата през последната седмица освен, че е трагикомична е и подчинена на отчайващо безвремие

https://svobodnoslovo.eu/komentar/situaciyata-v-darzhavata-prez-poslednata-sedmica-osven-che-e-tragikomichna-e-i-podchinena-na-otchayvashto-bezvremie/110235 SvobodnoSlovo.eu
Ситуацията в държавата през последната седмица освен, че е трагикомична е и подчинена на отчайващо безвремие

Ситуацията в държавата през последната седмица освен, че е трагикомична е и подчинена на отчайващо безвремие. Накратко, повикаха Габриел и тя започна да говори за "моето" правителство, което щяло да маха Гешев?!

Случайниците в парламента изобщо не реагираха, тъй като не знаят на кой свят се намират, а представете си, обществото очаква от тях да управляват държавата? Пълен фарс.

А той, фарсът, стана препълнен, след като в него се включиха и няколко прокурора от политическата квота на ВСС и за пореден път доказаха, че в България съдебната система е изцяло зависима от нЕкои политици. Не, че не се е знаело досега!

Естествено, че правителство ще има и още по-естествено, колкото и изтъркано да звучи, това ще бъде поредното правителство създадено в името на България, която наведено ще обслужва Запада.

Къде е в цЕлата схема народа? Народът ли? Народът както винаги ще си заслужи съдбата.

Димитър Байрактаров

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.