След като не ви стиска, ще ви мачкат драги земеделци. Сами сте си виновни

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sled-kato-ne-vi-stiska-shte-vi-machkat-dragi-zemedelci-sami-ste-si-vinovni/116538 SvobodnoSlovo.eu
След като не ви стиска, ще ви мачкат драги земеделци. Сами сте си виновни

Земеделците вместо кротко и спокойно да организират изхвърлянето от местната власт на сглобката герб/ппдб/дпс на предстоящите местни избори,?щели да протестират. 

Когато някой е глупав и продажен, никой не може да му помогне.

След като не ви стиска, ще ви мачкат драги земеделци. Сами сте си виновни. 

п.с. Няма нужда да тормозите невинните български граждани като блокирате пътища и кръстовища. Само ще докажете, че сте страхливи и неспособни да защитите интересите си наистина. Разбира се, ще налеете вода в мелницата на тези, които издевателстват над вас. Или не сте чували - “разделяй и владей”?

Виктор Папазов

1 Коментара

dimat

преди 7 месеца

Викторчо,викторчо,ти маллоумен ли си,или "да"!Щели земеделците да пречат на горките и невинни българи,като излязат с техника и блокират пътищата!Типично български гювеч,съвсем по вкуса на управляващата мафия.На изборите щели да сринат тази мафия,овладяла до съвършенство всички методи за фалшифициране на избори.Те вече гаргара си правят с тях.Няма друг начин,освен масово блокиране на пътищата и държавата и сриване цялата престъпна мафия от властта.А българския,така наречен "народ",вместо да пречи,да се вдигне масово в тяхна подкрепа,което значи и подкрепа на себе си!Вземете пример от гърците,бе,аборигени - когато техните земеделци стачкуваха,цяла Гърция ги подкрепяше и така те успяха!Ама ние за пореден път ще потвърдим,казаното от Дядо Славейков,пре далечната 1876г.,"не сме народ,а мърша...!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.