След няколко дена депутатите стават безработни и няма да получават тлъстите си заплати. Затова ще развържат торбите с големите си обещания

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sled-nyakolko-dena-deputatite-stavat-bezrabotni-i-nyama-da-poluchavat-tlastite-si-zaplati-zatova-shte-razvarzhat-torbite-s-golemite-si-obeshtaniya/44138 SvobodnoSlovo.eu
След няколко дена депутатите стават безработни и няма да получават тлъстите си заплати. Затова ще развържат торбите с големите си обещания

След няколко дена депутатите стават безработни и няма да получават тлъстите си заплати. Затова ще развържат торбите с големите си обещания.

Искам да ви припомня, че те не взеха нито едно решение и не приеха нито едни закон, от които живота на хората да стане по-лек. Не пожелаха да намалят заплатите си и да бъдат солидарни с народа си по време на криза, напротив, даже си ги увеличиха!

Докато пропагандните медии ежедневно ни заливаха с поредната информация за увеличени цени и ниски доходи, депутатите се ползваха от всички екстри и лукс на гърба на бедния и едва свързващ двата края български народ!

Ако не сте забравили, да ви припомня, че в това Народно събрание всички бяха управляващи, а опозиция нямаше, тъй като бяха в непрекъснати завери срещу народа си!

Дойде време да им припомним всичко това и да им бием шута!

Димитър Байрактаров

3 Коментара

Динков

преди 1 година

Байрактаров, кои сте вие, които раздавате шутове? Дайте насам няколко подковани ботуша, да опитаме и ние. Не сме забравили кой сте Вие, Байрактаров, не си мислете, че сме късопаметни.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Абе Димитре, кой те излъга, че можеш да ограмотяваш българското племе. Ами не ставаш, много си ми симпатичен, физически, но не ставаш. Гледай само какви коментарии има под материалите ти, някакъв интерес???.Вземи пример от нашите изявени анализатори, няма да ги споменавам, трябва да ги познаваш. Виж какви теми разглеждат. Вие с Еленката и още няколко се състезавате в празнословие. Не искам да използувам грозната ти дума" да им бием шута" това говори много. И да изпъстриш словото си с чуждици няма да помогне. Започни с политическото си ограмотяване, можеш да цитираш и источниците. Пол Грекн Робърт, Наом Чомски, Дугин, и нашите Вацев, Васил Василев, Проф. Христов, Чуков и много други, сложени от някой атлантик в списък на низверганите. С най-добри чувства.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.