Страх тресе кочината. Снощи т.нар. "национална телевизия" БНТ направи "фактчек" на проекта за закон за чуждите агенти

https://svobodnoslovo.eu/komentar/strah-trese-kochinata-snoshti-tnar-nacionalna-televiziya-bnt-napravi-faktchek-na-proekta-za-zakon-za-chuzhdite-agenti/142844 SvobodnoSlovo.eu
Страх тресе кочината. Снощи т.нар. "национална телевизия" БНТ направи "фактчек" на проекта за закон за чуждите агенти

Страх тресе кочината. Снощи т.нар. "национална телевизия" БНТ направи "фактчек" на проекта за закон за чуждите агенти. Фокусът не е дали трябва да знаем кои са платените чужди агенти, а дали нашия закон прилича на американския или руския! Явно и те са на хранилката или поне ръководството.
В четвъртък ще има обсъждане в НС. Вече 160 НПО чужда прислуга се е регистрирала да брани копанята.
Който миси, че трябва да знаем кои са хранениците, също трябва да отиде.
Съобщение до медиите:

П"редседателят на Комисията по културата и медиите Ангел Янчев кани граждански организации и заинтересовани лица на обсъждането на Законопроекта за регистрация на чуждестранните агенти, внесен от Костадин Костадинов и народни представители от Възраждане на 10 септември 2024 г.
Разглеждането на законопроекта ще се проведе по време на редовно заседание на Комисията по културата и медиите на 19 септември 2024 г. (четвъртък), от 14:15 часа, в зала №248 на Народното събрание. 
Заинтересованите да заявят участието си на електронната поща на Комисията [email protected] до 9:30 часа на 19.9.2024 г."

Виктор Папазов

2 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.