Светът се променя. Милиарди се освободиха от костеливата ръка, която от хилядолетия ги държи за косите

https://svobodnoslovo.eu/komentar/svetat-se-promenya-miliardi-se-osvobodiha-ot-kostelivata-raka-koyato-ot-hilyadoletiya-gi-darzhi-za-kosite/118269 SvobodnoSlovo.eu
Светът се променя. Милиарди се освободиха от костеливата ръка, която от хилядолетия ги държи за косите

Изгледах няколко клипа от онова, което се случва в Газа…

Не е за хора със слаби сърца. 

Но не е и за хора със здрав разум. Защото няма разум, който да приеме, че след всичко това евреите ще могат да останат в тези земи…

И да останат, сами ще вдигнат огради край себе си. Ще вдигнат огради, а онези - отвъд тях ще решават дали да имат ток и вода. 

Така ще се случи. И скоро ще е. 

Светът се променя. Милиарди се освободиха от костеливата ръка, която от хилядолетия ги държи за косите.

Все по-малко са съгласните да работят, а някой друг да печата пари, за да купува с тях плода на труда им, докато те преживяват с огризки. 

Човечеството излиза от прехласа, в който живя и изправя глава. Единствено ние в Европа, при все че много добре осъзнаваме всичко - мълчим. Мълчим, но дори да не намерим сили да се изправим, други ще дойдат (те дори вече са тук) на континента ни, а ние тихо ще изкреем. 

Това е вид изпит. Не го ли издържим - отиваме си. 

Поради непригодност.

Христо Христов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.