СВОБОДАТА НА СЛОВОТО НЕ Е САМО ЗА ПСИХОДЕСНИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/svobodata-na-slovoto-ne-e-samo-za-psihodesnite/2555 SvobodnoSlovo.eu
СВОБОДАТА НА СЛОВОТО НЕ Е САМО ЗА ПСИХОДЕСНИТЕ

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Жълтокафевият американски моп "Ей ся", се раздира от мъка и печал, че му отговорили, че Адвокатският съвет в Пловдив е отказал да образува дисциплинарно дело срещу мен за публикации във фейсбук и дори има куража да споменава някаква свобода на словото. Либералната мъка няма край. Заедно с надеждата, че другите проверки ще бъдат по-успешни.

Досега се въздържах да коментирам безумните сигнали от точно този жълтокафяв моп до всякакви институции срещу мен. Като знам, че е американска собственост, го приемам като признак на заслуги. Известно е, че мопът лае и плюе срещу всеки, който си позволява да защитава българските интереси. Натискът от тяхна страна върху институциите е голям, а и не само от тяхна, но и от страната на една мила добра женица, която смята българската земя за американска колония.

Много ми е интересно защо психодесните смятат, че само те имат право на свобода на словото - която разбират като свобода да обиждат, плюят, компрометират всеки, който е против американската политика в България. Съзнателно всички профили ми се докладват групово от розовите понита, а техните тролове по цял ден дебнат какво ще напиша, за да подадат поредния сигнал. Интересно е също така, че изобщо не забелязват как друг един адвокат праща посланик на х.... и то публично в ефир /тук за Виенската конвенция дори не се сещат моповете/ и лее кофи с боя срещу посолство. Не забелязват как депутати наричат други депутати нещастни фашисти, показват нецензурни жестове в сградата на Народното събрание и обиждат на плебс избирателите си. Това явно е демократично и либерално.

Атаката срещу мен е целенасочена и координирана. Всъщност нищо да не бях написала, пак щеше да е същата. Защото съм им неудобна - не заради статусите във фейсбук, а заради това, което правя в Народното събрание. И едно шеговито предупреждение стана повод за истерия и вой, сравними със световно бедствие. Но пък няма никаква реакция от тяхна страна на това, че любимите им проамерикански подмийници от правителството се опитват да ни въъвлекат във война. Това явно не е национално предателство, национално предателство е да посочиш предателите.

Естествено, отново е сложена грозна снимка, така или иначе се плаща на фотографите да ни издебват в неудобни пози или моменти, защото така върви розовата фашистка пропаганда. И това ще мине. Защото светът се променя. И розовокафевите мопове губят почва под краката си. Нито ще ни спрат, нито ще могат да ни дискредитират. Защото истината е на наша страна. А ние сме на страната на Бог! И хората виждат разликата между доброто и злото и кой какво прави!

Eлена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.