Тъкмо най-големите “лешояди” в зърнопроизводството НЕ ПРОТЕСТИРАТ!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/takmo-nay-golemite-leshoyadi-v-zarnoproizvodstvoto-ne-protestirat/116803 SvobodnoSlovo.eu
Тъкмо най-големите “лешояди” в зърнопроизводството НЕ ПРОТЕСТИРАТ!

Тъкмо най-големите “лешояди” в зърнопроизводството НЕ ПРОТЕСТИРАТ!

Ако има такива, то са отишли на протеста единствено, за да отвратят нормалните хора от този протест. Спомнете си онзи с поршето, който поведе протеста за скъпите горива…

Това са ченгеджийски номера!

Големите привличат “огъня” към своите скъпи коли, като така обезличават справедливите искания на протестиращите. 

На тези големи - вносът не им пречи. Тяхната продукция е РЕАЛИЗИРАНА. Чакат отстрани, като едни хиени, за да могат да изкупят на безценица бизнеса на по-дребните и средни стопанства. Бизнес, който вече уедрен - ще препродадат. Знаете на кого. 

Като едни риби - шепа завистливи и глупави потребители тук, се засиняват от злоба - колко субсидии вземали “зърнарите” 

Ами да идат да работят на полето и да вземат и те. Има региони, в които земите пустеят, а хората не могат да намерят арендатор да им ги работи. 

Но завистта и глупостта са ръка за ръка. 

Както и личният, дребен интерес на други измежду профилите. Интерес техен, в името на който загърбват и Родина, и Род. 

Загърбван здравето и живота на децата си.

Христо Христов

2 Коментара

Иванов

преди 7 месеца

И за този коментар вдигам палец. Това е истината. Мизерна България трябва да бъде унищожена досущ както е унищожавана Украина. Ами той, негово превъзходителство г-н Мартен ви го каза. Трябвало да скъсаме всички връзки с Русия, с вас ли да се прегръщаме, доказани лъжци и убийци. Последните войни , които водиха Щатите са свързани с милиони жертви, мизерията и емиграцията е допълнение. Защо разсипаха толкова страни, а ние ги водим най-любимите господари, защо. 16 изтребитела по 200 милиона долара всеки, няма такъв пазар никъде, при това недоставени. Това е КОЛОНИАЛИН ДАНЪК ЗА ИДИОТИ. Защо да отказваме руското ядрено гориво, след като е най-добро и най-евтино и още много въпроси за дебили.

Коментирай

Иванов

преди 7 месеца

Гледайте бе , един рядко компетентен военен. Гледайте предаването на Велизар Енчев с полковник ЧАВДАР БОРАЧЕВ, СТРАХОТНО ПРЕДАВАНЕ от днес. https://www.youtube.com/watch?v=sYsSrSTANLA Гледайте и предаването на Васил Василев от вчера в Евроком.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.