ТЪЖНИ РАЗМИСЛИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tazhni-razmisli/136352 SvobodnoSlovo.eu
ТЪЖНИ РАЗМИСЛИ

 

"Последно разбрах, че гръцките ВВС ще пазят нашите въздушни граници. Можем да дадем на турците на ишлеме да пазят сухопътните ни граници и да разпуснем държавата. 
След 30 години „страх“ от Русия и 20 години пазени от НАТО останахме без икономика, без армия, загубихме националното си достойнство и идентичност, и се лъжем взаимно, че имаме държава."

Боян Чуков

9 Коментара

Глас от народо

1 week before

Братя , народа мизерства. По селата глад. В градовете разруха. Хора ровят по кофите за боклук. На борба. Веднага излизане от ЕС и НАТОТО. Да спасим българското небе. Да го пазим с гълъби камикадзета. Боян Чух че води народа към новата ос на доброто Москва Пхенян.

Коментирай

bennow

1 week before

Глас от народо троли нескопосано! Май заплащането е скромно?

Коментирай

Глас от народо

6 days before

Кой ще ме изплющи в евроатлантическия дирник ?

Коментирай

друг индианец

6 days before

Г-н Чуков,преди да стане всичко изброено от Вас,така наречения "народ" се самоликвидира и по този начин сам го извърши!Но той е толкова изпростял,че сам никога няма да проумее този свой хал!В добавка с демографското му изчезване...вече въобще няма и следа от него.Просто има малко забавяне във времето!

Коментирай

Али Баба

6 days before

Г-н Чуков с малко думи е описал целия ни демоНократичен 35-годишен преход. Уви, всичко е вярно. Жалко за борбите на дедите ни за съхранение на вяра, род и родина.

Коментирай

така....

6 days before

Нямаме икономика, нямаме армия, нямаме достойнство, но имаме...............банани! Кой не скача..........!!!

Коментирай

Стоянов

6 days before

Щом може Гърция и Турция да ни пазят,начи може като ходя в командировка да оставя някой порноартист да пази жената,която е 18г.по-млада от мен!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.