Тъжното е, че България е напълно лишена от суверенитет държава и за пореден път е позиционирана на грешната страна на историята

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tazhnoto-e-che-balgariya-e-napalno-lishena-ot-suverenitet-darzhava-i-za-poreden-pat-e-pozicionirana-na-greshnata-strana-na-istoriyata/128553 SvobodnoSlovo.eu
Тъжното е, че България е напълно лишена от суверенитет държава и за пореден път е позиционирана на грешната страна на историята

Съдбата не Европа се решава в Украйна! Това тръбят всички западни пропагандни канали. Единственото, което обаче пропускат да уточнят, че всъщност се решава съдбата на неолибералният консенсус и обслужващите го политически елити в САЩ и тяхните наместници в Европа. Това е причината за яростната русофобска пропаганда и засилващото се дрънкане на оръжия. И ако мислите, че тези изроди блъфират, много жестоко се лъжете! Те нямат намерение да сдадат властта просто така. Ще се борят докрай и повярвайте няма да се спрат пред нищо, защото свят, който те не контролират не им е нужен - по-скоро са готови да унищожат всички ни, но не и да паднат от власт.

Начело на САЩ и европейскта им колониална орбита стоят дехуманизирани девианти, които няма да се спрат пред нищо в стремежа си да запазят властта на всяка цена. "Дълбоката държава", чиито слуги са политиците, които в момента доминират САЩ и Европа, започна тази война с ясното съзнание, че ако я загуби ще изпусне и контрола върху паричното предлагане, от където междувпрочем произлиза могъществото и. 

Финансовата система, която собствениците на печатницата на доскорошната световна резервна фалута наречена "американски долар", започна да боксува и на практика бе застрашена от срив. В отговор на надвисналия фалит, "господарите на финансите" тласнаха своя обслужващ персонал, в лицето на западните политически елити, към разпалването на военен конфликт. Впрочем в това няма нищо ново и невиждано до момента в световната история! И сега, са на път да загубят войната, която самите те провокираха и разпалиха. Затова са изпаднали в амок и всички сме свидетели на ежедневните им провокации, целящи само и единствено ескалация и разширяване на обхвата и географията на военните действия. Русия отказа да се предаде и да постеле червения килим пред транснационалния финансов елит и това искренно вбеси властелините, които стоят на върха на финансовата пирамида, която на новоговор наричат "глобална пазарна икономика, основана на правила и върховенство на закона".

Това, което искренно ги влудява е застрашената им власт, защото освен че отказа да коленичи Русия даде пример и кураж и на други да направят същото и да поемат по свой собствен път на развитие, различен от този, който доскоро им чертаеше неолибералната световна олигархия. От това тази олигархична хунта базирана предимно в САЩ и Великобритания изпадна в потрес и тръгна направо "ва банк" с ясното съзнание, че изправя цялото човечество пред огромна опасност. Ситуацията действително е взривоопасна и това, че западните политици изглеждат смешно и комично не трябва да ни успокоява - напротив!

Истината е, че в момента всички трябва да се благодарим, че начело на Русия, Китай, Индия, Иран, Турция и въобще на Изтока стоят разумни хора, които всячески се опитват да избегнат ескалацията, към която ежедневно биват провокирани от един прогнил и отиващ си западен елит. Самостоятелно мислещите и неувредени трайно от пропагандата хора по света и в България си дават сметка, че ако и от другата страна на власт бяха "поставени" восъчни фигури като Байдън, Макрон, Сунак, Борел, Урсула и Денков, вероятно вече щеше да е започнала мащабна война с използване на ядрено оръжие. Дайте си сметка, че ако лидерите на Изтока, чиито държави притежават огромни ядрени арсенали бяха започнали да действат и да се държат като Нетаняху, например, светът, който всички обитаваме, отдавна нямаше да съществува.

Тъжното е, че България е напълно лишена от суверенитет държава и за пореден път е позиционирана на грешната страна на историята. 

По време на позорното си посещение в Киев Денков е подписал съвместно заявление с украинския си "колега" Денис Шмигал, с което на практика окончателно въвлича България в конфликт с Русия! 

Единственото добро в тази ситуация е, че на всички в това число и на ръководството на руската държава е ясно, че Денков не представлява българския народи и всичко, което говори или подписва може да се счита за негово лично мнение. 

Това, което може да ни спаси в момента е организирана съпротива, която минава през духовно израстване и възраждане. Само и единствено масовият и осъзнат отказ на народите да се подчиняват на това безумие може да предотврати повсеместния колапс.

Страхил Ангелов

1 Коментара

moitoi

4 months before

Какво означава Двустранният Договор с Украйна?? Тези дни Зе официално заяви че ще подпише Указ всички мъже украинци в Европа които са там независимо по каква причина да бъдат ДЕПОРТИРАНИ в Украйна!!! Другият път като излезнат да маршируват УКРИ по улиците иискат оръжия за Украйна ...кажете им го !!!Автомат-украинец...снаряд-украинец!!! Вокзал...мешка...Киев!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.