Тази година София Прайд избраха да проведат събитието си навръх Черешова задушница - пошлост, гордост, купон, чалга, мокри фланелки и драг в деня, в който почитаме починалите

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tazi-godina-sofiya-prayd-izbraha-da-provedat-sabitieto-si-navrah-chereshova-zadushnica-poshlost-gordost-kupon-chalga-mokri-flanelki-i-drag-v-denya-v-koyto-pochitame-pochinalite/136228 SvobodnoSlovo.eu
Тази година София Прайд избраха да проведат събитието си навръх Черешова задушница - пошлост, гордост, купон, чалга, мокри фланелки и драг в деня, в който почитаме починалите

Тази година София Прайд избраха да проведат събитието си навръх Черешова задушница - пошлост, гордост, купон, чалга, мокри фланелки и драг в деня, в който почитаме починалите. 
Ден по-късно, пък, баш на Петдесетница - петдесетия ден от Възкресението, ще правят ритуал/купон, който буквално и открито е облечен в сатанизъм. Транс-демон с рога седи на дяволски трон и ни кани на купон с него баш на този ден - Петдесетница. Сигурен съм, че нито едно от двете решения не е случайно. 

До скоро вярвах, че тези най-крайни и уродливи крила и линии на съвременното ЛГБТ движение - открито сатанистките такива,  са много далеч от България. Че трябва да отидеш в Калифорния, за да ги срещнеш. Оказа се, че не е така. 
Затова в събота ние ще станем рано, ще отидем на църква и на гробищата, при нашите починали близки за Задушница, след което между 10:30 и 12:00 ще се съберем на площад "Св. Александър Невски" за Голямото Шествие за Семейството. То ще тръгне точно в 12:00 под камбанен звън от патриаршеската катедрала, и под благословията на представители на Българската Православна Църква, които вчера ни подкрепиха вече и официално с писмо. 

Колкото повече вкарвате този вече напълно открит сатанизъм в България, толкова повече ще ви се противопоставяме. Каквото и да ни коства това.

Кристиян Шкварек

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.