Точно аз едва ли мога да бъда обвинен в симпатии към Гела, но това което изнесе е потресаващо

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tochno-az-edva-li-moga-da-bada-obvinen-v-simpatii-kam-gela-no-tova-koeto-iznese-e-potresavashto/110793 SvobodnoSlovo.eu
Точно аз едва ли мога да бъда обвинен в симпатии към Гела, но това което изнесе е потресаващо

Точно аз едва ли мога да бъда обвинен в симпатии към Гела, но това което изнесе е потресаващо. Единствения верен ход на Борисов в момента е да се разграничи от всичко това и от промяната, като не ги подкрепи за кабинет, каквото и да му коства това. Всеки кабинет с промята, ще е с неизмерими щети за ГЕРБ и държавата. 

След този запис Промяната приключи така или иначе, като партия и с илюзия за каквато и да е честност и почтеност.

Нови избори - това е единственото което може да спаси в момента репутацията на ГЕРБ и Борисов, другото, че изглежда като слабост, безпринципност и съглашение с шарлатанията!

Цветан Фиков 

5 Коментара

Баба Гица

преди 10 месеца

Тоя Гела е абсолютен смешник. Какво иска да каже . Той е изнудвач. Изнудваше и ИТН. Опитва се да изнудва и Татяна Дончева. Явно е в съглашение с някой. Може би с Гешев, де не го опраска, защото знае че е виновен. До колкото знам, Руди Гела са държи като мутра, когато е в естествената си среда. Пресконференцията му беше безсмислена.

Коментирай

Катина

преди 10 месеца

Бабе, гледай си манджата и дедото и не се бъркай в туй, що не вдяваш.

Коментирай

ohubohu

преди 10 месеца

Ще бъде интересно, ако Боко се разграничи от Променливите. Според мен - няма! Не му пука нито за България, нито за "народа", нито за ГЕРБ! Той това го каза в началото на седмицата "може и да изчезне ГЕРБ, но ние трябва да подкрепим ПП-ДБ" (цитирам по памет). Отделно, че целта е правителстото да е на НАТО и ЕС, пак по признание на ББ! Боко няма да предаде заверата с ПП - тя ще бъде неговата индулгенция, чисто минало и светло бъдеще ... докато не решат, че е излишен (пример - случилото се с оня в ЮАР).

Коментирай

Борис

преди 10 месеца

На баба Гица комай скоро не са и сменяли памперсите и от излишни екскременти я е избило на простотии!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.