Това със забраната на хартиените рецепти за важни лекарства е обикновена глупост

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tova-sas-zabranata-na-hartienite-recepti-za-vazhni-lekarstva-e-obiknovena-glupost/118631 SvobodnoSlovo.eu
Това със забраната на хартиените рецепти за важни лекарства е обикновена глупост

Това със забраната на хартиените рецепти за важни лекарства е обикновена глупост от която и лекари, и пациенти ще се хванат за главата. Казват го и те, и фармацевтите. Обаче не. Забраната ще се въведе. 

Власт на инат - заради нея самата. Управление напук на управляваните. (Такова е и бърникането в Конституцията със среден пръст към юристите).

Политика "в името на човека", както казваше навремето си Тато. А "човека" си го знаем и сега. Впрочем, те сега са няколко. Срам ме е, че гласувах за един от тях.

Анна Заркова

4 Коментара

Гражданка

преди 6 месеца

Това не е от глупост, това е добре планиран ГЕНОЦИД!

Коментирай

Да, бе

преди 6 месеца

А в събота вечерта ако вдигнеш температура, кой ще ти изпише електронна рецепта??? Личният ти лекар не е 24/7 на телефона и на повикване. Кой ?? Това си е геноЦид над българите. И не ми говорете за София и Пирогов. Баба на село няма достъп до вашите частни болници.

Коментирай

Вероника Петрова

преди 6 месеца

Наистина това е голяма глпост.И какво целят с електронните рецепти не ми е ясно. Тормоз за обикновените хора явно.

Коментирай

Абориген

преди 6 месеца

Не, не е обикновена, архиглупост е !!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.