Този път няма да ви простят децата

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tozi-pat-nyama-da-vi-prostyat-decata/14507 SvobodnoSlovo.eu
Този път няма да ви простят децата

Понеже взе да ми прелива и на мен чашата от “ама не съм за ГЕРБ, но Корнелия ли? И какво по-свястно, та и европейският път ще ни се увиди...” Та, вижте кво, промискуитетни бабички реститутки, недоклана и недоклатена арт буржоазия, дето стиска носа от комунизма, който не сме и помирисвали, хладнокръвни и сдържани концептуалисти, които нямате против да сте тулупи, лош материал, мисирки и вие, прочее кибици, сеираджии, турете по една маска да не ви спипа коварният Ковид, ако искате и по две, една връз друга и елате да погледнете в очите на децата, които сами си дойдоха на площада.

Заради рахата да сме диван чапраз за разказвачите на евроатлантически и ориенталски приказки, заради изгубената чувствителност и липсата на нужда от нормалност. Или замълчете, моля ви, щото не сте и речовити. То приказването е резултат от умствена дейност, а вие сте наобратно - папагали ненакълвали се.

Вие сте се простили със съвестта и моралните хоризонти на търпението, но този път няма да ви простят децата.

Автор: Соня Момчилова

https://www.lentata.com/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.