ТОЗИ ПЪТ ПРОТЕСТИРАМЕ НОРМАЛНИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tozi-pat-protestirame-normalnite/14424 SvobodnoSlovo.eu
ТОЗИ ПЪТ ПРОТЕСТИРАМЕ НОРМАЛНИТЕ

През 2013 година протестираха умните и красивите. Които умно си докопаха топли местенца във властта, която отричаха. Протестите тогава и протестите сега се отличават. Предимно по качествения състав на протестърите.

Този път протестират не тези, които искат да сменят властта, за да седнат, а обикновените, нормални българи, на които им писна от мафията. Протестират възрастните, които вече не издържат на мизерията. Протестират младите, които не виждат бъдеще тук. Протестират хората от чужбина, защото не искат вечно да са изгнанници от Отечеството си. Протестират дори децата и кучетата, защото НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ НИ ПИСНА ОТ МУТРИ!

Този път няма да се споразумеете с протестите, мутри. Защото те нямат лидери и водачи, а имат народ. Народ, който няма да допусне отново да се задържите с измама във властта. Народ, който въпреки различията си, е обединен от обща цел - да ви изрита завинаги от властта и да ви види в затвора.

Защото ние, народът, искаме нормален живот. Искаме да имаме Родина. Искаме децата ни да работят и живеят тук, в България, дори да имат възможността да го правят в чужбина, искаме просто България да е едно добро място за живеене, а ние да се гордеем, че сме българи, а не да се срамуваме. Заради вас.

Този път народът е против вас. Не психодесните. Не психолевите. Не десни и леви. Не етнически и български. Не млади или стари, майки или деца . А НАРОДЪТ Е СРЕЩУ ВАС! Обединени в общата си омраза срещу тиранията, корупцията и безсрамието в политиката.

В битка със собствения си народ, никоя власт не може да победи! Никога!

#МУТРИВЪН!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.