Тръгнала Гинка от Пазарджик за Прага - да купи ЧЕЗ от чешката държава

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tragnala-ginka-ot-pazardzhik-za-praga-da-kupi-chez-ot-cheshkata-darzhava/23229 SvobodnoSlovo.eu
Тръгнала Гинка от Пазарджик за Прага - да купи ЧЕЗ от чешката държава

Интересно интервю. На Гинка, да. Разправи си всичко жената. Не само туй, че срещнала Теменушка случайно, ами и по-интересни неща.

Тръгнала Гинка от Пазарджик за Прага - да купи ЧЕЗ от чешката държава. Купила го, взела договора - тежък над 15 килограма - и тръгнала да се прибира у дома. На летището чекирала куфара си с пижамата и тръгнала по магазините там да убие час-два. Зяпа тук-там това-онова, ама 15-килограмовия договор си го носи в ръчната чанта на рамо!

Жените знаят как е по-нататък - заплеснала се Гинка вероятно в нещо, дето го няма на пазарджишкия пазар и самолетът, моля ви се, излетял - с куфара й барабар! После куфарът пристигнал в Пазарджик, пристигнала си след него и тя. Виктор не я попита на автостоп ли се е прибрала, горката...Важното е, че е спасила така тока на 2,5 милиона българи в ръчния си багаж!

Анна Заркова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.