Трета официална среща на висш китайски ръководител с руснаците

https://svobodnoslovo.eu/komentar/treta-oficialna-sreshta-na-vissh-kitayski-rakovoditel-s-rusnacite/54739 SvobodnoSlovo.eu
Трета официална среща на висш китайски ръководител с руснаците

Трета официална среща на висш китайски ръководител с руснаците.

Този път това е министъра на отбраната на Китай. Който впрочем също е в някакъв ограничитен списък на САЩ, като Вовата.

Явно отношенията между двете големи страни цъфтят.

А стрина Урсуря след като се натрапи едва я изтърпяха, а после и дадоха свободно и я пуснаха да си ходи с туристическа класа. Определено на Китай страшно му пука за ЕС и мнението на тази клета, но особено нагла и крадлива женица.

Даниел Божилов

3 Коментара

Да не пропускаме и това, че

преди 11 месеца

дедо Борел, който също като Урсула се канеше да ходи да дава акъл на китайците, може би в качеството на "секретарка" на Аналена (?), изведнъж се отказа, оправдавайки се с "ковид" (?). Не е свикнал да виси по опашки на летищата заедно с обикновените туристи.

Коментирай

Симо

преди 11 месеца

Четвъртата официална среща ще бъде за подписване на военен съюз между Русия и Китай и останалите "лоши" и "недемократични " , отказващи да се кланят на ФАЩ.

Коментирай

Иван Пеев

преди 11 месеца

Надявам се не останаха заблудени хора в тезата за великия ЕС. Европейски съюз - ДА, но с участието на всички страни от континета (включително Русия и Турция) и без всякакви условия; всяка страна да се представлява от един човек с право на глас, без право на вето, но решенията да се вземат с абсолютен консенсус. Да прогоним партиите от управлението на Европа. Континент на народите и разбирателството, това ни трябва!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.