Убеждават ни, че купуването и продаването на гласове е престъпление! Така е, но защо никой не преследва истинските престъпници, които се възползват от купените гласове

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ubezhdavat-ni-che-kupuvaneto-i-prodavaneto-na-glasove-e-prestaplenie-taka-e-no-zashto-nikoy-ne-presledva-istinskite-prestapnici-koito-se-vazpolzvat-ot-kupenite-glasove/145260 SvobodnoSlovo.eu
Убеждават ни, че купуването и продаването на гласове е престъпление! Така е, но защо никой не преследва истинските престъпници, които се възползват от купените гласове

Убеждават ни, че купуването и продаването на гласове е престъпление! Така е, но защо никой не преследва истинските престъпници, които се възползват от купените гласове.

При ниската избирателна активност, вероятно голяма част от бъдещите депутати ще са такива благодарение на купени и продадени гласове.

Партиите ни убеждават, че се борят срещу мафията, а след изборите нито една от тях не иска касиране на купените от мафията избори.

От МВР подгонили млада журналистка, която цитирала прякора на купувач на гласове. На младата колежка адвокати ѝ казали, че няма осъден журналист затова, че се е позовал на източник, но адвокатите са пропуснали да и съобщят, че едно такова дело се точи с години, а адвокатските услуги струват скъпо.

Мога да я поканя да натрупа опит и да присъства на две предстоящи дела през ноември и декември и да види как уж големите медии стават по-ниски от тревата, когато трябва да се опълчат срещу хазарта.

Колежката ще стане и свидетел как се потъпква практиката на Върховния касационен съд и закона.

Това са само щрихи в битката за истината в държавата България, която е на първо място по съдебни дела срещу журналисти.

Димитър Байрактаров

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.