Удри, бай Тръмпе!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/udri-bay-trampe/128820 SvobodnoSlovo.eu
Удри, бай Тръмпе!

Удри, бай Тръмпе!
Името на Доналд Тръмп остава в бюлетините за президент в Колорадо- това реши Върховният съд на САЩ с единодушно решение при 9:0 гласа!
Това решение отхвърли соросоидните машинации на глобалистките марионетки в Колорадо, чиято цел бе забрана за кандидатиране на Тръмп през ноември и служебна победа в този щат на неговия противник - дали Байдън, или някой друг.

Тръмп е ултимативен пример за непримирим боец!
Достоен пример за всеки у нас, който си мисли, че му е много тежко.
Нищо не е тежко!
Всичко може да бъде постигнато!
С Бога напред - за род и Родина!

Александър Урумов

4 Коментара

Майна

преди 1 месец

Бих се усмихнал ,ако това беше написано от . ,, тинейджър ,,, но ..... ,,Сетих се за нещо, което Джордж Буш ми каза в Овалния кабинет. Попитах за политиките и как те ще се променят и той каза: „Глен, не се притеснявай, който и да седи зад това бюро, на този стол, ще получи същия съвет, даден от същите съветници и те Ще осъзная , че ръцете на президента са вързани. Излязох от стаята ужасен… Защо изобщо имаме избори?“( за САЩ , ми е думата...)

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Тръмп и републиканците за Безапелационна подръжка на Израел... Хм, а ти апелираш -,,Удри,..., Тръмпе,..! Ти наясно ли си изобщо? Ами виж Газа, или това е без значение - ,,Въпреки че все още нямаме достатъчно данни, за да оценим точно мащаба на щетите, можем спокойно да кажем, че продължаващото клане значително надвишава всички в миналото. За всички практически цели Израел е унищожил живота на всеки мъж, жена и дете в Газа. Но когато видим видео на пустошта, създаден от Израел – с развалините, простиращи се във всички посоки – трябва да помним, че психологическата вреда, която са нанесли, е много по-голяма. ,,

Коментирай

baba meza

преди 1 месец

бай тръмпе мое си удари само една злобарра, Уруме

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.