Украйна губи войната, САЩ губят интерес и се занимават с Израел. Съвсем възможно е Денков да падне

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ukrayna-gubi-voynata-sasht-gubyat-interes-i-se-zanimavat-s-izrael-savsem-vazmozhno-e-denkov-da-padne/118645 SvobodnoSlovo.eu
Украйна губи войната, САЩ губят интерес и се занимават с Израел. Съвсем възможно е Денков да падне

Украйна губи войната, САЩ губят интерес и се занимават с Израел. Съвсем възможно е Денков да падне. България не е толкова важна за войната в Израел, Чичо Сам няма да се занимава с нас и управлението ще е вътрешнополитически обусловено. Т.е. ГЕРБ и ДПС ще си вземат властта директно.

Просто си мисля това в последните дни...

Добри Божилов

9 Коментара

Анонимен

преди 6 месеца

А дано, ама надали. Укрите са жестоко зомбирани, може да влезете в техни форуми да се убедите, че живеят в техен паралелен измислен свят. Освен това, на фронта изпращат по-смотаните и по-тъпите селянчета и залупените, а онези в Киев дори на много ниско ниво печелят огромни пари от помощите идващи към Украйна. Така че, в самата Украйна има доста много хора, които искат войната да продължи защото за тях това са лесно направени пари, а честно казано за загиналите на фронта изобщо не им пука, дори собствените им жени, които смятат, че ще си намерят някой балък на запад и ще си живеят живота. Повярвай ми - това, което описвам е истина.

Коментирай

друг индианец

преди 6 месеца

И да се реализира "а дано,ама надали",на българЗомбитата им е все тая.Те въобще не са на "тоя свят" ,така че в "най-добрия" случай генерал Тиквунов да се върне на власт,а той е напълно подчинен на Доган ефенди,с други думи на Турция.Но това ни чака на пръв поглед.На втори поглед според мен,ни чака не второ турско,а пътво еврейско робство - някой може ли да каже,какъв е реалният размер на взетите от банките заеми и какво е заложено срещу тях?Това,което виждам с разума си е,че Територия Булгаристания е вече окончателно заложена на еврейските банки срещу взетите заеми и вече е в техни ръце,което означава,че в скоро време на нея ще се разположи "божият народ",а местното гойско стадо ще бъде натикано в "Ивицата НаГъза".Честито ви гойчеРоби!

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Този пунтира зеленски.--- Нетаняху: Светът трябва да се обедини, за да победи ”Хамас”. Тази война е и ваша война

Коментирай

Мина

преди 6 месеца

Така е за някои- на които не им се е изяснило, че няма войни между държавите. А има война на хм срещу Амалик- белият, европейски род. И православието. П. П. Търново не е паднало под турско( робство на хазарина Сюлейман паша) поради липса на храна, а жид е отворил портата. Или отричате Вазов и стихотворението му “Жидов гроб”. Не сме чак толкова тъпи. В допълнение- изяснете си картинката с “кемтрейлс”.

Коментирай

Мина

преди 6 месеца

А тъй наречения чичо Сам ще се занимава с нас, защото е купил територията ни. Срещу нищо неструваща хартия. Отдавна. Хайде сметнете две и две. И не ни разказвайте приказките не Шехерезада.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Абе, тези хора в Израел, които живеят в кибуц, разменят ли си отвреме навреме мъжете и жените или я карат като моралисти... А може би не познават това чувсво като ревност...

Коментирай

първо посолството

преди 6 месеца

После правителството. Обратното - не може!!!

Коментирай

БЛАГОИЗТЕЗАР

преди 6 месеца

КАТО,ПАДНЕ,"АКАДЕМИКА"ТРЯБВА,ДА,ПАДА,И БОКО,ТИКВАТА,ТЕ САЕДНО,КОТИЛО,БКПейци,ПО,ПРЕДАТЕЛСТВОТО,ЩЕ,ГИ ПОЗНАЕТЕ

Коментирай

БЛАГОИЗТЕЗАР

преди 6 месеца

АЛО,ФОРУМА,НЕ,ВИ,Е,УДОБНО,МАЙ,НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.