Управляващите имат влияние и върху фейсбук-наблюдаващите

https://svobodnoslovo.eu/komentar/upravlyavashtite-imat-vliyanie-i-varhu-feysbuk-nablyudavashtite/117614 SvobodnoSlovo.eu
Управляващите имат влияние и върху фейсбук-наблюдаващите

Знаете ли какво разбрах от доверен източник? 

Управляващите имат влияние и върху фейсбук-наблюдаващите. 

Пример: Публикации, които са свързани с кандидати за кметове или общински съветници не се появяват на приятели и последователи освен, ако човек не се разрови в личната страница на публикуващия. Просто алгоритъма е ограничен или спрян. 

Усещам същото и при мен. Каквато и публикация да споделя, до час-два харесванията са стотици. Качих пост за за старта на кампанията за моята кандидатура за кмет на София и общински съветник - харесванията са едва десетки, което не е нормално. 

Свързах се с мои приятели и последователи, които ми споделиха, че преди старта на кампанията са виждали мои публикации, но сега не. Но, като отидат на моята страница ги виждат. 

Значи цензурата не е само в БТВ и другите медии, а и тук. 

Честито...

Мажд Алгафари 

10 Коментара

Червената шапчица

преди 7 месеца

Управляващите имат влияние и върху фейсбук-наблюдаващите. Ами евроатлантици. Нов застрахователен трус в Румъния, замесен е и братът на Урсула фон дер Лайен. Да отбележим, че тази има и седем деца, тепърва ще трябва да мислим и за тях.

Коментирай

Иван

преди 7 месеца

Фейсбук е на ЦРУ, ама като не ви стига акъла, да се махнете от там завинаги...

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Брачната халка на Деси Стоянова е изчезнала от пръста ѝ. Красивата водеща на предаването "Преди обед" по Би Ти Ви напоследък не е засичана в компанията на мъжа си. Мажд, виж какво можеш да направиш. Хора сме, все пак... зарежи го този фейсбук...

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Иванов, казваш че "Войната се води по всички азимути, правила няма никакви." България е засякла от глобалната карта обратен азимут. Бусолата показва грешна посока.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Иванов, помогни на Мажд за Мара и Деси Стоянова, не се ослушвай...

Коментирай

Просто ги покриват

преди 7 месеца

ФБ крие коментари, виждам ги като през вляза през моя фб , но когато познат през техния фб се опита да ги види, не ги вижда. Става въпрос за коментари написани от мен на известни обществени фбуци.

Коментирай

онуфри

преди 6 месеца

Не ползвайте ФБ и няма да имате проблем. Има и нецензурирани мрежи. Нека ФБ остане за кифлите да си качват снимки от плажа, кръчмата и бардака. Всеки път се изненадвам с какъв акъл дори и президенти и премиери пускат официални изявления във ФБ и в бившия Туитър, вместо да ползват официалните си сайтове. Стигнахме до Фейсбук-Демокрация, където частна фирма притежава правата за свобода на словото на цели държави.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.