Управляващите са готови да подпишат всичко, както и да гласуват всичко, което искат протестиращите миньори и енергетици, само и само за да бъдат спрени протестите и блокадите

https://svobodnoslovo.eu/komentar/upravlyavashtite-sa-gotovi-da-podpishat-vsichko-kakto-i-da-glasuvat-vsichko-koeto-iskat-protestirashtite-minyori-i-energetici-samo-i-samo-za-da-badat-spreni-protestite-i-blokadite/117756 SvobodnoSlovo.eu
Управляващите са готови да подпишат всичко, както и да гласуват всичко, което искат протестиращите миньори и енергетици, само и само за да бъдат спрени протестите и блокадите

В момента управляващите са готови да подпишат всичко, както и да гласуват всичко, което искат протестиращите миньори и енергетици, само и само за да бъдат спрени протестите и блокадите. И затова в момента го дават "диалогично" и "загрижено".

Това, което всъщност ще направят, е следното. Ще изгласуват в НС всичко, което са обещали и с този документ ще отидат в Брюксел. Само че брюкселските чантаджии ще им кажат, че изобщо не им дреме от гласуването в българския парламент и нашите управляващи, ако искат близките до тях фирми да видят така жадуваните пари, ще трябва да се съобразяват с Брюксел, а не с българското НС. Така че нищо от това, което сега е обещано и утре ще бъде гласувано, няма да види бял свят.

Всичко ще си остане само на хартия. Просто българските управлявщи знаят само един начин за преговори с Брюксел и той се изразява в следните реплики: "Да, господине!", "Разбира се, госпожо!", "Естествено, че ще бъде изпълнено, многоуважаеми госпожи и господа!" Ще бастисат нашите управляващи въглищните централи по същия начин, по който бастисаха блоковете на АЕЦ "Козлодуй". И в крайна сметка фирмите ще си приберат кинтите от ПВУ, управляващите ще си приберат процентите от въпросните кинти, а протестиращите ще бъдат излъгани.

Има едно правило, което е валидно във всякаква ситуация - на днешната тройна коалиция не бива да се вярва. Тези са безобразни лъжци. Във всичко.

Петър Волгин

5 Коментара

Вася Илиева

преди 6 месеца

Думата "лъжец" е комплимент за ПП. Това са нагли предатели. Оставка!

Коментирай

Вероника Петрова

преди 6 месеца

Този коментар е много верен и точен. Учудвам се как може да се прави споразумение с тези хора,които освен ,че са лъжци са и продажници и крадци. Доколкото разбрах ДПС в имат голямо влияние в българската енергетика ,особенно в ТЕЦ Марица-изток 2.

Коментирай

Джак

преди 6 месеца

Ако миньорите клекнат сега, ще бъдат жестоко излъгани. Единственият изход е оставка на правителството, нови избори и внимателно гласуване, без излети за гъби.

Коментирай

БЛАГОИЗТЕЗАР

преди 6 месеца

Защо ми,спиране,коментара,бе,валкли,овци,евроатлантици,и,азовци

Коментирай

друг индианец

преди 6 месеца

Много туземци искат оставка,но никой туземец не се помръдва от стола си,за да им отнеме властта.Та,искайте си,искайте си.....ама на вождовете ви не им дреме,най-много да си го преместят в другия крачол....а кражбите си вървят,харизването на дъжавността и земята на туземците си върви по план,който даже ви показаха.....та,продъжавайте да си кляфкате,кляф,кляф кляф........................................................................!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.