В Газа продължава изключителната жестокост и от двете страни. Едвам се издържа отразяването

https://svobodnoslovo.eu/komentar/v-gaza-prodalzhava-izklyuchitelnata-zhestokost-i-ot-dvete-strani-edvam-se-izdarzha-otrazyavaneto/118400 SvobodnoSlovo.eu
В Газа продължава изключителната жестокост и от двете страни. Едвам се издържа отразяването

В Газа продължава изключителната жестокост и от двете страни. Едвам се издържа отразяването. Но докато мюсюлманите са варвари, както ги нарекоха, евреите са цивилизовани. Аз по никакъв начин не приемам тази ЦИВИЛИЗОВАНОСТ. Благодаря! Тя сее смърт. И съвсем конкретно палестинците са онеправданите в случая в исторически план, както много други народи по света, подчинени на милостта на евроатлантизма.

Няколко думи за вътрешното положение на Израел, като уточнявам, че фокусът на моите ежедневни коментари е достигането до ядката, коренът на нещата, осветяване на дълбоката причинно-следствена връзка на всичко случващо се на Земята, което се подчинява на стремежа на тайните елити да подчинят света и планетата. Това наблюдаваме, опит за подчинение.

Вътрешното положение на Израел както в политически, така и в икономически план е същото като у нас и като във всяка западна държава, подчинена на либералния глобализъм. Корупция, разруха на ценностите, подмяна на професионалистите с послушни калинки, срив в разум, образование е здравеопазване, политически удобен партиен тупик, който осигурява с нечестни средства властта да не излиза от ръцете на тайните групи, медийна тоталитарна власт на либералната идеология.

Абсолютно същото като в България, разликата е в съотношението, в мащаба в зависимост от размерите на държавата, богатството и и даденостите и. Процесът на управление е абсолютно същия! Аз вярвам на Яков Кедми, който от няколко години обяснява, че в МОСАД и ЦАХАЛ цари корупция, спадане на нивото на персонала, подбив на компетеността и прочие. Оказа се, че точно това е ставало. Населението е приспано с материални блага, политиците си движат онова, което ДД си движи в цял свят тайно от обществото.

Крайният глобализъм овладя Израел при ерата Нетаняху, човекът, който е лично отговорен за съсипването на Израел по заповед на вечните външни сили, базирани в Лондон и Вашингтон. Досега мислех, че съсипването чрез корупция е само в икономически план. Но днешните събития показаха изключително опасна истина. Израел беше предаден от своите собствени политици на милостта на тайните господари, които не се посвениха да го хвърлят в огъня, в пропастта, за да си осигурят евентуално спасение в разлагащия им се ред в света. Израел е "сготвена" държава, държава факла, която трябва да изгори, за да оцелее ДД.

Освен очевидната некомпетентност в армия и служби, която изплува сега, прибавям новината, която вече казах и която не намира гласност. Правителството на Бенимин Нетаняху, израелският Бойко Борисов, на 7 октомври, събота, няколко часа не предприема никакви действия срещу нападението на Хамас! Това е саботаж отвътре, това е предателство. Класически пример за сготвяне. Отвън организирани събития, отвътре контрол на събитията.

В интерес на истината МОСАД са подавали информация за нещата, но политиците са се направили на глухи. Точно както действат навсякъде либералната върхушка. С тези обяснения искам не само да кажа, че Израел също е жертва на собствените си политици, но и да бия тревога - щом глобалистите са способни да взривят най-важният, най-съществения си проект в историята си, държавата Израел, какво остава за нас, за всички останали народи и държави. Сега вече доминото е пуснато, опорките са налице, инсценировките също. По сценарий, вече отлично познат. Заповедите на Нетаняху за изтребление на Газа, реакциите на Западната политическа общност, осветяват същността на случващото се. Много е удобно да прикриваш своята жестокост с жестокостта на другите, но така правят децата в детската градина, така правят несъвършените организми, нисшите съзнания.

Нетаняху изпълни своята мисия максимум. Сега я виждам ясно. Унищожи всичко градивно в идеята Израел, предаде народа в ръцете на глобалната система, никога повече държавата му няма да бъде същата. Все пак той разреши това масово убийство, което предизвика реакции дори у заклети глобалисти в САЩ и ЕС. Действията на Израел в момента може да минат за известно време, но в дългосрочен план държавата ще рухне, невъзможно е да остане така след тези жестокости.

Мирен процес в Близкия Изток ще има, но той вече не е в ръцете на САЩ и на Израел. Никога Ислямът няма да приеме това, което Биби прави в момента по заповед на задокеанските си господари. Политиката на САЩ и на ЕС в района също е взривена, последствията ще бъдат колосални загуби в икономиката, загуби на доверие е контакти. Но то е дошло времето да се пукат циреите, просто няма начин. И няма връщане назад.

Ето генезисът. Не го казвам аз, казват го Нетаняху и Байдън. Казват, че Хамас са ИДИЛ и затова ще бъдат унищожени до крак. Чудесно. Но и Хамас и ИДИЛ ги създаде американското разузнаване и държавната машина на Дълбоката Държава. Чрез израелските политици. Следователно в момента Байдън и Биби се борят със собствените си отрочета, които впрочем бяха създадени, за да обслужват американските/израелските интереси в света. Повтарям и това сравнение, което отново идва от всички високо поставени глобалисти.

Че това е израелският 11 септември. Вярно е! 11 септември беше организиран от американските тайни елити. Сега е същото. Впрочем и нападението на Пърл Харбър на 6 декември 1941 година е организирано по същия начин.

Анастасия Гешева

3 Коментара

Андрей К

9 months before

Браво за анализа! Съгласен съм напълно с всичко, без последния абзац.

Коментирай

Емили

9 months before

Много точен анализ! Поздравления!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.