В Италия се появи изтичане на договора за стратегическо сътрудничество между Италия и Украйна, който беше подписан миналата седмица в Киев

https://svobodnoslovo.eu/komentar/v-italiya-se-poyavi-iztichane-na-dogovora-za-strategichesko-satrudnichestvo-mezhdu-italiya-i-ukrayna-koyto-beshe-podpisan-minalata-sedmica-v-kiev/128585 SvobodnoSlovo.eu
В Италия се появи изтичане на договора за стратегическо сътрудничество между Италия и Украйна, който беше подписан миналата седмица в Киев

В Италия се появи изтичане на договора за стратегическо сътрудничество между Италия и Украйна, който беше подписан миналата седмица в Киев. Такива договори подписаха още Англия, Франция, Германия и други страни от ЕС, България го подготвя, но все още не е подписан. Знаехме от преди, че в тях е заложено 10 годишно сътрудничество. Но не знаех до тази сутрин, че страните се задължават да окажат военна помощ на Украйна в рамките на 24 часа след евентуално НАПАДЕНИЕ НА РУСИЯ НАД УКРАЙНА.

Ами нещата са ясни! Защото очевидно чрез НАТО не могат да задействат война с Русия, официална и то Русия да нападне е нужно, глобалистите са внедрили чрез отделни договори клаузи, които да образуват общ юмрук срещу Русия. И което е много важно, да я накарат тя да нападне! Винаги това е била целта, тя да нападне, за да могат да си измият ръцете в международното право, че Западът нищо лошо не е направил, той се бори със злия агресивен Кремъл. Тези отделни договори са по същество дублиране на функциите на НАТО. Защо, мога да кажа, предполагам, че просто съм се оказала отново права, че НАТО не функционира изобщо и то от години.

Целта е ясна и сигурна! Ще я покажа за пореден път. Понеже се сговниха нещата за Запада много, много, никакъв военен успех нямат, нито икономически, нито морален, нито хибриден, трябва им спешно гореща война и то много бързо и горещо да е. За да могат да замажат разпада на цялата им тактика с Украйна. Както добре знаем, САЩ оставиха мръсния горещ картоф на Европа, под командването на Великобритания. Която първа подписа въпросното двустранно споразумение за стратегическо партньорство с Украйна. Този документ е еднакъв за всички държави. Те си го казват открито - НЕ МОЖЕМ ДА ПОЗВОЛИМ НА ПУТИН ДА СПЕЧЕЛИ. Точно, кратко и ясно. И понеже не можем да позволим, ще ни се смее цял свят, значи ще започнем война, но няма ние да в започнем, защото ние сме много добри и никога никого не мразим и нападаме, ще я започне Путин, който винаги е лош и винаги всички ги напада.

Точно затова качих част от изказването на новата фронтикона на глобалистите Йоланда Навалная вчера в ЕП, която каза, това, което досега правихте, не даде резултат. Следователно трябва да се направи нещо друго. И какво е то? ДА БЪДЕ НАКАРАНА РУСИЯ ДА НАПАДНЕ УКРАЙНА. И тогава до 24 часа, по силата на тези еднакви договори, Европа ще влезе във война СРЕЩУ АГРЕСОРА Русия, за да спасява Украйна. Обаче имаме проблем и той е, че Путин може да не иска да нападне пак Украйна, все пак той вече веднъж я нападна точно преди 2 години. Е, няма проблем, според глобалистите. Ще ви кажа какво са измислили отново. Те са много прости същества, нищо ново нямат в главите, прозрачни са като джам. ЩЕ ИНСЦЕНИРАТ, ЧЕ РУСИЯ НАПАДА УКРАЙНА. Малко медийна пушилка, преоблечени като руски войници, които задължително ще убият хора в Украйна и готово, споразумението ще се задейства юридически. Защото не може член 5 на НАТО. Ето картинката, която седи пред нас включително пред България.

И ако някой се чуди дали Русия нападна Украйна преди 2 години, моментално му изправям два члена на устава на ООН, за борбата с нацизма от страна на страните победителки във Втората световна война и да чете. Защото не ми се занимава даже да изискваме от четящите моите постове да знаят историята на СССР, на УССР, на Полша и прочие. А пък защо Русия влезе с войски в Донбас преди 2 години, нямам никаква свободна енергия да обяснявам.

Анастасия Гешева

6 Коментара

moitoi

преди 1 месец

Джулиан Роуз – Грубата реалност: „Психопатите съставляват мнозинството от днешните световни лидери“ – техните маскировки на лудост в различни форми..

Коментирай

Иванов

преди 1 месец

Давайте да го махаме това правителство и това, което се кани да продължи цялата тая лудост. Ние нямаме абсолютно нищо общо нито с нашия фиктивен партньор, още по -малко с малка островна Англия, една доказана пиратска и колониална монархия, държала повече от 50 колонии по света и наложила със сила своя език.

Коментирай

Гешев

преди 1 месец

Защо, мога да кажа, предполагам, че просто съм се оказала отново права, че НАТО не функционира изобщо и то от години ... Понеже се сговниха нещата за Запада много, много, никакъв военен успех нямат, нито икономически, нито морален, нито хибриден, трябва им спешно гореща война и то много бързо и горещо да е ... Точно, кратко и ясно ... - Речева салата на бабичка с деменция ...

Коментирай

Ана

преди 1 месец

АСФАСФ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.