В управлението, в законодателната власт не се допускат истински българи, а само подготвени предварително марионетки на враговете на България

https://svobodnoslovo.eu/komentar/v-upravlenieto-v-zakonodatelnata-vlast-ne-se-dopuskat-istinski-balgari-a-samo-podgotveni-predvaritelno-marionetki-na-vragovete-na-balgariya/145224 SvobodnoSlovo.eu
В управлението, в законодателната власт не се допускат истински българи, а само подготвени предварително марионетки на враговете на България

Може да бъде изображение с квитанция за билет и текстово съобщение

Евроатлантическите национални предатели, за които ГРАНТОВЕТЕ СТОЯТ НАД БЪЛГАРИЯ, започват на практика война срещу всеки, който се противопоставя на безумния план България да бъде превърната във фронтова държава и да бъде унищожена, за да дойдат други на българската земя.

Има много достойни, истински българи, които смятат, че ГЕОПОЛИТИЧЕСКИЯТ ИЗБОР на БЪЛГАРИЯ Е ГРЕШЕН! От англосаксонският свят сме видели само злини и катастрофи. Всеки съюз с тях е водел до поредната национална катастрофа за България. България на практика е колониална държава, в която решенията за бъдещето й се вземат извън нея, от чужди сили. България няма дори остатъци от суверенитет, а кафяво-розовият терор се засилва все повече.

В управлението, в законодателната власт не се допускат истински българи, а само подготвени предварително марионетки на враговете на България. Които си разпределят ролите на добри и лоши. Затова и българският народ, с присъщата си вековна мъдрост, не гласува - просто отказва да участва в играта, където той винаги е жертва.

БГ елфите призовават ДАНС, прокуратурата, службите да се заемат с тези, които се противопоставят на геополитическия избор, който предатели от Държавна сигурност и грантояди направиха вместо българския народ.

Аз призовавам хората от службите да помнят клетвата си към БЪЛГАРИЯ - България е важната, а не ЕС или НАТО! Те трябва да помнят, че служат на България! Не на акушерката в Брюксел или американския посланик. Призовавам българските патриоти, които работят в тези служби, да не допускат България и българският народ да бъдат завлечени във война, която ще бъде унищожителна. И да следят враговете на България, а не враговете на поредните американски марионетки, инсталирани във властта. Защото когато всичко започне да отива по дяволите, те ще са на първата линия.

Чест и почест на тези, КОИТО НЕ СЕ СТРАХУВАТ! Не е смелост да вървиш в стадото. Смелост е да застанеш срещу комформизма, спокойствието, уюта, срещу тълпата, срещу силния враг, който е превзел държавата и да заявиш позиция. И да се бориш за нея.

Българи, предстоят тежки времена. Изгасете телевизорите си. Включете си мозъците и вижте накъде ни тикат политическите марионетки. Днес може да ви се струва някакъв цивилизационен избор, но утре изборът ще е между живот и смърт.

Елена Гунчева-Гривова

2 Коментара

Гост

6 hours before

Това не е вярно. ДПС-Ново начало начело с Делян Пеевски милее за българските интереси и ще оправи България. Както Пеевски оправи КТБ и БТ. Добре че този сайт ни отвори очите за тези родолюбиви българи.

Коментирай

Ева Майкъл

1 hour before

Това сега ли го разбрахте ? След 35 години !!!??? Мамма мия !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.