Въобще не се интересувате и не знаете нищичко за страната, която иначе много искате да управлявате

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vaobshte-ne-se-interesuvate-i-ne-znaete-nishtichko-za-stranata-koyato-inache-mnogo-iskate-da-upravlyavate/53945 SvobodnoSlovo.eu
Въобще не се интересувате и не знаете нищичко за страната, която иначе много искате да управлявате
image
 

От вчера във Фейсбук се размята една снимка, бях убедена, че е меме, толкова осмиващо изглежда. 

Не, не било. Автентичен ПР продукт на ПП си е.

Започвайки от самите присъстващи на поканата за брънч, към които масово хората подхождат подигравателно (да не припомням защо), преминавайки към нелепо ухиления Миро на фона на студената Лена, стигайки до безумното "брънч", впоследствие сменено на кафе, финиширайки с "нормален европейски живот в Благоевград" - явно сега хората в града живеят азиатски или африкански начин на живот...

На мен лично, и то без да съм местен жител, най-обидно и подигравателно ми звучи опитът за привличане на вниманието им с думичката "брънч". Представих си и жителите на някогашната Горна Джумая, тези горди, (леко) люти и с буйна кръв представители на Пиринска Македония, които до ден днешен седнат ли на маса обичат да разказват с гордост за предците си. Вероятно всеки е чувал и израза "Що е маке, все е юнак" - отдавна неделима част от градския фолклор, описващ най-точно хората там. 

И баш там Лена, Миро, Киро и ПП решили брънч да правят, видите ли. Трагикомични сте, драги! Не, бе, лошо няма, брънчвайте си семейно, брънчвайте си в малка част от София, брънчвайте си извън страната, но поне се поинтересувайте какви хора агитирате, какво е типично за района, ако щете  традиции, обичаи дори. Ей това е големият проблем - въобще не се интересувате и не знаете нищичко за страната, която иначе много искате да управлявате, докато брънчвате в ранния следобед.

Автор: Виктория Георгиева

trud.bg

7 Коментара

Бродяга

преди 1 година

Сяка козъ си сака пръчо, а не брънч или лънч. Оня ухиленият зад Лена не става, затуй Лена е студена....

Коментирай

Бродяга

преди 1 година

Нали Лена?!

Коментирай

moitoi

преди 1 година

Има КАК да те направим МАКак...!!!-от ПП..!!!

Коментирай

Иван Пеев

преди 1 година

Чакам с нетърпение изборните резултати в неделя вечер. Искам да се изкефя как умнокрасивите от ПП-ДБ+ ще се провалят. София не е България, майни! Извън това селище от градски тип животът е друг - истински. Време за смяна на ценностите и на първо място за смяна на столицата. Търнов град чака, той е люлката на българщината!

Коментирай

изи

преди 1 година

Ама теа изборите минаха на Козяк 16 и сега ние требе да гласуеме та да ги легитимираме !

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 1 година

Виктория в грешка си! От както се помня "Що е маке, все е л...о", със специфично ударение на "й"!

Коментирай

Сашо Дечев

преди 1 година

Аз пък се чудя, кой от двамата ПП оръфляци на тази снимка, е по-добър за надупване и sex!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.