Вие наистина сте най-неграмотната пасмина в прокуратурата

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vie-naistina-ste-nay-negramotnata-pasmina-v-prokuraturata/129326 SvobodnoSlovo.eu
Вие наистина сте най-неграмотната пасмина в прокуратурата

Сега разбирам, че някой йорист от военна прокуратура е завел дело на Веселина Томова Захариева, че написала заради поредното предателство на Тагарев "Тагарев е за разстрел".

Било закана за убийство.

Ей, неграмотници смотани, това е само изразяване на лично отношение към национален предател, не е закана за убийство по смисъла на НК.

Вие наистина сте най-неграмотната пасмина в прокуратурата.

Един куп народ пише "пукни, умри и пр.", но това пак не е закана за убийство.

Ако станете адвокати, като ви уволнят за неграмотност, ще умрете от глад, бе маскари.

Богомил Бонев

3 Коментара

darkaveng

преди 1 месец

Ами те, милите, за това са и назначени! Да са "бухалки" срещу тези, дето не се гънат пи "правата" линия на сглобкаджиите-идиоти! Но "Видов ден" иде, а тогава? Анадънму?

Коментирай

Нюз пейпър

преди 1 месец

Ти да видиш в К С какви юристи има !! Дори адвокати не са били ...

Коментирай

Иван Пеев

преди 1 месец

Хайде да използваме истинското име на тази институция - клатикура! Бог да го прости баща ми, докато беше жив, и работеше като адвокат, твърдеше - няма прокурор в България, който не мога да оборя! А той, впрочем, бе бивш заместник окръжен прокурор на Пловдив. Това ни е обвивнението - пълна нула е! За това призовавам - изравняване на правата на частното и държавното обвиненние! Премахване на монопола на прокуратурата. Всеки граждаданин, чрез юридичедският си съветник (адвокат), да има право да повдигне и поддържа обвинение в българският съд! Естествено с съответните предпазни мерки от произвол. Докато прокуратурата не бъде поставена под обществен, а не партиен контрол, няма да има съдебна система!!! Да живее демокрацията!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.