Внимателно вижте какви идеологии защитават ЕС, НАТО и лидерите на западния модел в Украйн

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vnimatelno-vizhte-kakvi-ideologii-zashtitavat-es-nato-i-liderite-na-zapadniya-model-v-ukrayn/134666 SvobodnoSlovo.eu
Внимателно вижте какви идеологии защитават ЕС, НАТО и лидерите на западния модел в Украйн

Идеите за великобългарския произход на България се развиват сериозно при Кобургите и тяхното германско влияние в България. Особено мощни стават тези идеи по времето на Третия Райх, на когото ние сме съюзник заради германско-испанско-френско-италианския произход на династията, която превзе България. Искам съвсем ясно да покажа 2 неща.

1. Тогавашната антиславянска идеология в нашата история има антируски, антиславянски и нацистки политически характер. Нито повече, нито по-малко.

2. Сегашното възраждане на тази идеология се дължи на същото - антируски, антиславянски и нацистки политически характер. Внимателно вижте какви идеологии защитават ЕС, НАТО и лидерите на западния модел в Украйна.

Ако някой не помни какво мисли Хитлер за славяните, ще му припомня.

Ако някой не разбира, че между ПРАБЪЛГАРИ и ДНЕШНИ БЪЛГАРИ има огромна разлика във всяко отношение, да се запише във всички български университети, като ги изкара, може да говори.

Анастасия Гешева

5 Коментара

Ник

1 month before

Ами симпатизирам ти за смелата гражданска позиция! Доста неща публикувам,но с откровението си за прабългарите и българите,малко се надскачаш,не се сърди.Всеки не може да бъде пенкелер и да знае всичко,а специално нашата история е доста сложна материя и трябва много да се внимава от кой извор пиеш. Иначе ти и прабаба ти се различавате,няма как.

Коментирай

bennow

1 month before

На макетното ножче със записите в п.к. Афера ППДБ извади ядрения боздуган в либералния брюкселски флагман Политико.

Коментирай

Генчо Гунчев

1 month before

Няма такова падение! Унищожаваш всичко, създадено от тези, които градиха в България и рушиш паметниците им. Но, отдаваш почит на един от унищожителите и! Олигофрени, които си заслужават съдбата!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.