ВРЕДАТА ОТ ЛИБЕРАЛИЗМА Е РАВНОСИЛНА НА ВРЕДАТА ОТ ФАШИЗМА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vredata-ot-liberalizma-e-ravnosilna-na-vredata-ot-fashizma/129920 SvobodnoSlovo.eu
ВРЕДАТА ОТ ЛИБЕРАЛИЗМА Е РАВНОСИЛНА НА ВРЕДАТА ОТ ФАШИЗМА

За нашата страна това е повече от ясно. Който не го е разбрал, ще го разбере по трудния начин.

Време е да повдигнем въпроса за отговорността - за вредата от либерализма. Тя е лична, персонална и има свое лице. Лица на политици, общественици, интелигенция и обикновени хитреци на епохата.

Все повече в националното съзнание клокочи идеята за Народен съд. В личен план това не значи разстрели в тъмното. Но определено след като не лустрирахме комунизма, ние ще имаме нужда от тотална лустрация на либерализма.

Режимът на либерализма унищожи стотици съдби на необикновени и обикновени хора. Направи го тихо и не толкова тихо - с изправяне пред “другарския съд” на технологии и социални мрежи, и с ужасяващо остракиране, което дори тези, които обичат комунизма биха завидяли.

Особена вина и наказание трябва да понесат НПО. Поминъкът да рушиш държавата, докато получаваш хонорар от чужда организация трябва да се отбележи като престъпление срещу народа. Всякакви релативни и опрощаващи тези и постулати вече трябва да изчезнат. 

Либерализмът е ерес, която разруши основите на нашето общество. Същият се провали навсякъде по света, въпреки че беше представен като права и свободи - но си беше обикновена манипулация, зачената в греха на умиращия западен империализъм.

Вредата е нанесена. Но ще се прекрати. И след осъзнаването не трябва да има прошка за всеки човек и организация, работили в това предателство.
Осъзнаването на тези процеси е от историческо значение. 
У нас, както винаги, осъзнаването ще дойде отвън. И късно. 
Затова пиша сега. Либерализмът е смърт, чума, заклинание срещу бъдещето ни, равносилно на щетите на агресивен тоталитаризъм като фашизма. 

Спрете го сега. И им потърсете отговорност.

Мартин Карбовски

https://www.lentata.com/

11 Коментара

Emigrant

преди 1 месец

Абсолютно вярно. Малцина се осмеляват да го кажат. А повечето опростели хуманоиди дори не осъзнават какво се случва с тях. Важното е да има евтина пиячка и лапачка, и чалга на пълни обороти.

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Ти или Дачков ще го лустрирате? Общо не употребиш и думата нацизъм? Или фашизъм е много различно и в България не е имало? Нещо за Асандж? Ама как си го ,,изпляскал,,. - ,,Либерализмът е ерес, която разруши основите на нашето общество. ,, Ей, чак се пляскам по челото...И -,,Затова пиша сега. Либерализмът е смърт, чума, заклинание срещу бъдещето ни, равносилно на щетите на агресивен тоталитаризъм като фашизма. Спрете го сега. И им потърсете отговорност...Е, как, щом ти ни посочи , хм..- Ще се понапънем,...

Коментирай

Тенчо

преди 1 месец

Тъй наречените ИЗБОРИ също са продукт на либерализма. Дали ще може фалшивият продукт ИЗБОРИ на либерализма да премахне либерализма?

Коментирай

Борис

преди 1 месец

Ама Майна!Все не мога да разбера на к'ви хапчета си!Всички избЕгали у Немачко ли сте таквизи олитофрене,али дебелогъзите немкини ви го изпиа акълот?

Коментирай

Доброглас

преди 1 месец

Защо са тия етикети – либерализъм, комунизъм, фашизъм и така до безкрай? Всяка идеология се поръсва с щипка красиви концепции, които примамват мечтателите, чистите души, търсещите справедливост, а после неусетно се изражда в масова обществена съсипия, защото това е била изначалната вечна цел на главния скрит идеолог. Няма нужда от етикети – зад тях винаги стоят човешката алчност, егоизъм, тщеславие. Утре ще им измислят друга дума за фасада. Пак ли ще минат 30 год., докато се усетим, че това е същата стара алчност, егоизъм, тщеславие?

Коментирай

Доброглас

преди 1 месец

Карбовски, поздравления за храма в Казанлък!!! Прекрасна инициатива и добре свършена работа! (И все пак не се възгордявай – давай нататък.) Бог с вас!

Коментирай

ЧЕСТИТО ИМ РОБСТВО НА СТРАХЛИВИТЕ И УЛТРА ПРОСТИ БГ РОБИ!

преди 1 месец

- Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Коментирай

Не сте карбовски, а сте Търговски!

преди 1 месец

Не сте карбовски, а сте Търговски!

Коментирай

Албена

преди 1 месец

Браво на Карбовски! Браво на един от вече броящите се на пръсти достойни журналисти. Да, за съжаление неолиберализмът е дори по-опасен и от фашизма, и от тоталитаризма, защото е много по-мащабен и умее да скрива истинските си намерения зад красиви фрази. Новите форми на фашизъм са накипрени в "демократични" одежди.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.