Всички сме заложници на отвратителна шайка от нечовеци

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vsichki-sme-zalozhnici-na-otvratitelna-shayka-ot-nechoveci/21478 SvobodnoSlovo.eu
Всички сме заложници на отвратителна шайка от нечовеци

Всички ние сме заложници на отвратителна шайка от нечовеци. Които не само не искат да работят, но се гнусят и презират собствения си народ.

Децата ли ви попречиха, бе, тези деца ли ви бръкнаха в джоба? Не ви ли е срам???

И ще ми говорят за ценности, за християнство, за морал, за българщина... Тези нечовеци... Какъв морал, какво християнство, какви пет лева. Алчни за власт, лишени от емпатия, мръсната пяна на прехода...

Край! Махайте се! Вие сте срам!

Обръщам се към нормалните хора в ГЕРБ. Защото знам, че все още има нормални хора там, които се заблуждават, че има смисъл, че са в дясна про-европейска партия, че хората ги харесват. Та:

Заслужава ли си? Заслужава ли властта, ако това е цената? Заслужава ли си властта, ако сте с тези нечовеци? Не разбирате ли, че ставате като тях?

И не е вярна мантрата на комунистката Цачева. Че само това правителство държи БСП далеч от властта. Не разбирате ли, че именно това правителство и тези нечовеци правят старите комунисти да изглеждат приемливи? Че заради това нечовешко отношение, скоро ще ви гонят с камъни и сами ще докарате БСП на власт?

Срам! Всички сте срам! С мълчанието си, ставате част от срама на нечовеците!

Махайте се! Всички!

Любомир Аламанов

http://offnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.