Всичко лъсна, всички лъснаха и то за няма и половин година

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vsichko-lasna-vsichki-lasnaha-i-to-za-nyama-i-polovin-godina/2499 SvobodnoSlovo.eu
Всичко лъсна, всички лъснаха и то за няма и половин година

Ама не бе, що, готино е!

Всичко лъсна, всички лъснаха и то за няма и половин година. Еййй, що думи изписах и изговорих, че този не трябва да бъде пускан в политиката. Не знам кой е по-виновен, Радев, Мустафа или тези, които гласуваха за това недоразумение, мислейки си, че спасяват България от Бойко.

Абе хора, пораснете вече, не сме във вашата лелеяна 1997-ма година, януари месец, когато "свалихте" Жан Виденов от власт и оттогава бял ден не видяхме. Някои още живеят там и леят сълзи колко бил организиран тогава българинът, а сега.... Мъка, мъка демократична!

Свършва!

Времето на демократичната синя и синьо-розово-жълта боза свършва.

При това свършва с грандиозен провал!

Който и посланик да пратят, положението остава същото. Смисълът на борбата е коренът на ДД да се изтръгне, което няма да стане току така. Чак след това по веригата ще се разпадне мрежата на злото. Засега си оставаме с същото положение и въпреки това в ново положение и ще има интересни развития, не се съмнявам.

Впрочем, къде е Силва Дончева, която предвиди пълен мандат на "великото" правителство на световното недоразумение?

М?

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.