За интелигентните хора би трябвало да е ясно, че ЕС е в невероятен упадък, а най-зле са страните в еврозоната

https://svobodnoslovo.eu/komentar/za-inteligentnite-hora-bi-tryabvalo-da-e-yasno-che-es-e-v-neveroyaten-upadak-a-nay-zle-sa-stranite-v-evrozonata/114373 SvobodnoSlovo.eu
За интелигентните хора би трябвало да е ясно, че ЕС е в невероятен упадък, а най-зле са страните в еврозоната

За интелигентните хора би трябвало да е ясно, че ЕС е в невероятен упадък, а най-зле са страните в еврозоната. Още по-най зле са слаборазвитите държави в еврозоната. Те направо си умират. Сред бившите страни от соцлагера най-добре се развиват тези, които са си запазили националната валута. Другите също са в упадък. 

Приемането на еврото е национално самоубийство. Полза от него ще имат само тези, които изнасят парите си навън.

Валери Найденов

5 Коментара

Констанца

преди 9 месеца

Кой да ви чуе, г-н Найденов...?

Коментирай

hauptman von Mark

преди 9 месеца

Поредния безсмислен коментар на тема "братска армия. Дядо ми беше комунист и ми е описвал как влизат в село пияни и мръсни и си взимат всичко, особено ракия. Руснаци... 😄

Коментирай

Де бре

преди 9 месеца

До hauptman von Mark. Хубаво е, че дядо ти е бил комунист. Надявам се от истинските комунисти. Дано не е бил от онези, дето са затрили първите, че много народ се е писла за такъв. То и сега има много демократи, дето са отрочета на вторите комунисти. Аз пък знам как немските войници са влизали в българските села чисти и изкъпани и са раздавали сапун на децата. И знаеш ли защо. Защото не са воювали тук. Лесно е да минаш, като на парад през България за Гърция. Онези пияните и мръсните са дали над 20 милиона жертви. Да не мислиш, че немците не са правили същото.

Коментирай

Емо

преди 9 месеца

Така е - били са мръсни и некъпани защото са воювали ! Баща ми / Бог да го прости / е ял са първи път шоколад и салам на 6 години /септември 1944/ дадени му от руските войници. Тогава от тях е получил и първите си обувки !

Коментирай

Борис

преди 9 месеца

М ДААА, ЕС е в упадък, а Русия, Беларус и Сърбия са в просперитет.... Толкова е тъпо . За последните 100 години има ли нещо полезно за човечеството, създадено извън САЩ и Европа????

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.