Защо англосаксонците драматизират нещата?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zashto-anglosaksoncite-dramatizirat-neshtata/145296 SvobodnoSlovo.eu
Защо англосаксонците драматизират нещата?

Защо англосаксонците драматизират нещата?

В своето председателство на БРИКС, Русия организира повече от 200 събития, насочени към политическото, икономическото и социалното развитие.

 Съвсем логично и естествено Президентът на Южна Африка Сирил Рамафоса и премиерът на Индия Нарендра Моди направиха своя избор, като отидоха на срещата на върха на БРИКС в Казан и игнорираха срещата на правителствените ръководители на страните от Общността на нациите в Самоа, която се провежда по инициатива на Британия.

БРИКС изглежда "закопа" Г-7 и подчерта само ключовата роля на Групата на двадесетте (G20), като основна международна платформа за многостранно финансово и икономическо сътрудничество, платформа за диалог между развитите страни и страните с нововъзникващи пазари на равнопоставена и взаимноизгодна основа с цел съвместно търсене на общи решения на глобални проблеми.

Йордан Халачев

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.