ЖЕНАТА, КОЯТО ФЕМИНИЗМЪТ УБИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zhenata-koyato-feminizmat-ubi/113101 SvobodnoSlovo.eu
ЖЕНАТА, КОЯТО ФЕМИНИЗМЪТ УБИ

ЖЕНАТА, КОЯТО ФЕМИНИЗМЪТ УБИ

На снимката е момиче от Холандия.

Тя зае второ място в голям конкурс за красота, защото първото място беше дадено на мъж, но трансджендър.
Същият ще се бори за място в бъдещи конкурси “Мис Свят” и континентални подобни.

Нека му пожелаем успех.

Но момичето от снимката и всички момичета трябва да разберат накъде води новата джендър политика.

Ако преди мъжете доминираха в професии като железопътен транспорт или някои спортове, сега те доминират там, където жените винаги са били първенци. В красотата например.

Мъжете, правещи се на жени побеждават в женските спортове. Обратното не е вярно - трансджендър от жена към мъж няма да може да вдига тежести като него. В професиите, в бизнеса с красота, дори в порното - жените ще бъдат заменени.

Заменени от една политически коректна неяснота.

Жените още не разбират - половото разделение им носеше негативи, безспорно. Но новите политики влизат в сфери, където жените винаги са били номер едно. И ще бъдат номер едно.

Въпреки че феминизмът, прогресизмът и трансхуманноста ще се опитат да убият жената. Както се опитаха да убият момичето от снимката.
Второто място е първо в случая.

Другото е комунизъм с гейско лице.

Мартин Карбовски

https://www.lentata.com/

2 Коментара

Лакота

преди 4 месеца

А бе кога и къде е имало комунизъм, че не знам? Има някаква теория, добре, ама кога на практика се е състоял, да да го описваме толкова ясно. Информирайте бре, хора!?

Коментирай

неяснота

преди 4 месеца

Не наричате западните педали комунисти. Те никога не са били за комунистическата идея. Те са едни крадливи, лъжливи, гадни, шибани педали.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.