ЖЕНАТА, КОЯТО ФЕМИНИЗМЪТ УБИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zhenata-koyato-feminizmat-ubi/113101 SvobodnoSlovo.eu
ЖЕНАТА, КОЯТО ФЕМИНИЗМЪТ УБИ

ЖЕНАТА, КОЯТО ФЕМИНИЗМЪТ УБИ

На снимката е момиче от Холандия.

Тя зае второ място в голям конкурс за красота, защото първото място беше дадено на мъж, но трансджендър.
Същият ще се бори за място в бъдещи конкурси “Мис Свят” и континентални подобни.

Нека му пожелаем успех.

Но момичето от снимката и всички момичета трябва да разберат накъде води новата джендър политика.

Ако преди мъжете доминираха в професии като железопътен транспорт или някои спортове, сега те доминират там, където жените винаги са били първенци. В красотата например.

Мъжете, правещи се на жени побеждават в женските спортове. Обратното не е вярно - трансджендър от жена към мъж няма да може да вдига тежести като него. В професиите, в бизнеса с красота, дори в порното - жените ще бъдат заменени.

Заменени от една политически коректна неяснота.

Жените още не разбират - половото разделение им носеше негативи, безспорно. Но новите политики влизат в сфери, където жените винаги са били номер едно. И ще бъдат номер едно.

Въпреки че феминизмът, прогресизмът и трансхуманноста ще се опитат да убият жената. Както се опитаха да убият момичето от снимката.
Второто място е първо в случая.

Другото е комунизъм с гейско лице.

Мартин Карбовски

https://www.lentata.com/

2 Коментара

Лакота

преди 10 месеца

А бе кога и къде е имало комунизъм, че не знам? Има някаква теория, добре, ама кога на практика се е състоял, да да го описваме толкова ясно. Информирайте бре, хора!?

Коментирай

неяснота

преди 10 месеца

Не наричате западните педали комунисти. Те никога не са били за комунистическата идея. Те са едни крадливи, лъжливи, гадни, шибани педали.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.