За въвеждането на насекомите в хранителния режим на умните и красиви западни хора са планирани милиарди от печалби и поръчки в ЕС

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/za-vavezhdaneto-na-nasekomite-v-hranitelniya-rezhim-na-umnite-i-krasivi-zapadni-hora-sa-planirani-miliardi-ot-pechalbi-i-porachki-v-es/44222 SvobodnoSlovo.eu
За въвеждането на насекомите в хранителния режим на умните и красиви западни хора са планирани милиарди от печалби и поръчки в ЕС

За въвеждането на насекомите в хранителния режим на умните и красиви западни хора са планирани милиарди от печалби и поръчки в ЕС.

Две фабрики са спечелили първите търгове за производство на брашно от червеи за ЕС – във Виетнам и във Франция. Говорим за милиарди! Повтаря се същата игра като с псевдо ваксините за спасение от ковид. Поради огромният финансов интерес на глобалистите вече се задвижи реклама, масирана атака чрез „експерти“ колко е полезно и приятно яденето на насекоми.

Възможно е да стигнем и до насилие. И със сигурност у нас ще минем през простак Ганьо, който не желае да яде червеи, през заклинанията „така правят всички в цивилизования свят“ и прочие добре познати простотии.

Очаквам тези, които си сложиха украински знаменца, да започнат уверено да ядат насекоми. Някак логично е. Този свят се побърка! Насекомите са супер вредни и ненормални за човешка храна! И за ваксините обяснявах, полза голяма нямаше. Но всичко ще се види.

Анастасия Гешева

https://pogled.eu/

4 Коментара

М. Стаменов

преди 1 година

За всеки Тъп КРАВАР и Евро-ГЕЙ по Три (3) паници скакалци и червеи на ден.

Коментирай

Анита Хегерланд

преди 1 година

Това е пълен абсурд. Дори в Библията и Корана пише, че има разрешени и забранени храни и това се е случило във времена, когато хората са гладували и прехраната е била несигурна, трудна и опасна. Насекомите не са изучени от биолозите, не са правени тестове, не се знае те с какви болести са свързани. Ние не ги познаваме така, както например отровните гъби?!

Коментирай

Milanova Magda

преди 1 година

Сега какво? Хлебарки, скакалци и др. земни твари ли ще включат в менюто ни? Не благодаря, ще се храня както майка ми и баща ми са се хранили и техните бащи и майки.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.