1000 АЗОВЦИ СЕ ПРЕДАДОХА В ПЛЕН В АЗОВСТАЛ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/1000-azovci-se-predadoha-v-plen-v-azovstal/2928 SvobodnoSlovo.eu
1000 АЗОВЦИ СЕ ПРЕДАДОХА В ПЛЕН В АЗОВСТАЛ

https://www.youtube.com/watch?v=CKcAt-vmBls

Ето какво съобщава днес известният канал в Ютуб Naran Official на руския анализатор, познат под името Наран, същият, който представи на руската и световна публика видеозаписа с украинката, ругаеща българите, като видеото му носеше красноречивото заглавие "Нагла украинка се оплаква от България". Коментарите под това видео са израз на неподправената огромна братска обич на русите към българския народ, която не може да бъде помрачена от гаменската антируска политика на българските правителства. Натан редовно публикува свидетелства за недопустимото поведение на "украинските бежанци" спрямо народите и страните, които са ги приели.

В обръщение от тази сутрин към последователите си, които броят повече от 200 хиляди, Наран показва огромното число на предалите се плен азовци и други военни от катакомбите на Азовстал - много по-голямо от първоначално заявеното. Медийната истерия, наречена Азовстал отшумя в историята.

---------

1000 АЗОВЦИ СЕ ПРЕДАДОХА В ПЛЕН В АЗОВСТАЛ

Наран:

Дойдоха нови видеа от Азовстал - как излизат хората вчера ( Наран великодушно ги нарича хора, но за мен е трудно да ги причисля към човеците, поне известен брой от тях - М.В.). Това представя Канал "Звезда" (...) Съобщават, че в самия Азовстал са били около две хиляди човека, от които 800 азовци, но и "весеушники" ( военнослужещи от ВСУ ), както се оказва, около 50 или 200 ранени, трупове са нахвърляни. Няма да говоря с цифри. Нека погледаме как азовци излизат от Азовстал:

( Видео с колоната предали се в плен украински военнослужещи )

Наран:

Ето ги - всички вървят по коридора, нещицата са си събрали и вървят. Първата структура - всички с партакешите си вървят. Ето ги воините, виждате ли? Жени, девойчета вървят - "Police", ами да, полиция ( чете надписа на ръкава на едната от жените ). Виждате ли каква тълпа?(...)

Но това, което искам да кажа е, че тук не са само азовци. Тук има обикновени "весеушники", има от териториалната отбрана. После ще се изяснява кои са, защото много нацики са започнали да си заличават татуировките и всичко останало.

( Видео с обиск на предалите се в плен ).

Наран:

Има обиск, проверяват всички, отправят ги. Нашите момчета стоят с бели ленти. Ето те ( пленените ) сами носят тежко ранените - виждате - които не могат да ходят (...). На какво приличат ( тия хора)? Два месеца да живеят в подземията! И погледът им е убит, разбира се.

Такива са новостите, показват ги, че са излезли. По-нататък ще се разяснява и ще се узнае какви са тия хора, с какво са се занимавали, ще ги разпитват. Оказва се, че всички са или "шофьори", или "готвачи" - както обикновено - "даже патрон в ръка не са държали", прицел не са виждали, всички са едни такива "милички и добрички". Ето ги тия хора - "сътрудници на боевата кухня", общо взето.

( Следва видео, показващо първична регистрация на пленниците - име, военна част и пр. Жената, която прибира вещи в багажа си, отговаря особено високомерно и нагло - "била готвачка").

Наран:

Накратко, прекрасно видяхте, че те всички са "готвачи", не знаят какво е "Азов", не се числят към него, всички са обикновени "весеушники".

По представените данни, предали са се 1000 човека, а днес трябва да се предаде останалата част - още 1000 човека.

Превод: Милена Върбанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.