404. Нема ора, баце

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/404-nema-ora-bace/116454 SvobodnoSlovo.eu
404. Нема ора, баце

404. Нема ора, баце.

Унгария отговори на искането на Киев да екстрадира укриващите се от военна служба

Вицепремиерът на Унгария Жолт Шемиен заяви, че Будапеща няма да изпълни искането на Украйна за екстрадиране на военно обвързани украинци от унгарска територия. За това държавният служител говори в интервю за вестник Hungary Today.

Жолт Шемиен каза, че Будапеща няма да екстрадира украински военни, укриващи се в Киев, които са се озовали на унгарска територия. Според вицепремиера Унгария няма да ги екстрадира.

„Ние не разследваме нито един от украинските бежанци, за да разберем дали са били призовани за военна служба. Унгария не участва в екстрадирането им в Украйна“, каза политикът.

Вицепремиерът на Унгария подчерта, че „всички украински бежанци могат да се смятат за свободни хора в Унгария и самостоятелно да решават дали да останат в тази страна, да отидат на Запад или да се върнат обратно“.

„Всички бежанци от Украйна могат да се чувстват сигурни в Унгария. Няма да споделяме тях или техните данни с никого“, заключи Шемиен.

Дойче Веле съобщава, че Германия няма да изпълни искането на Киев за екстрадиране на украински военни, укриващи се от призовката. Според изданието според германското законодателство дезертьорството и укриването от военна служба не могат да бъдат основание за екстрадиция.

Освен това отказът от военна служба по съвест в Германия е не само възможен, но и гарантиран от конституцията. Този аспект е допълнителна пречка пред процеса на екстрадиция.

Армен Попов

16 Коментара

Червената шапчица

преди 7 месеца

България в Шенген и Македония в Европейския Съюз са като т*шаците в п*рно филмите... Много са близко, но не влизат!

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

- Какво?! Нали искаше да си осиновим дете?! - Да, Кире... Ама ти си довел 19-годишна украинка.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

След една седмица прекарана в Перник, украинските бежанци, помолиха за хуманитарен коридор до Мариупол.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Спряхме китайското след ковид. Спряхме руската салата и водката след Украйна. Силно се надявам, че Колумбия няма да направи някоя щуротия? ------ Обява: Заменям жената, която хърка, за украинка, която охка. Спешно!!! ------ Отидох в Украйна за Волга, върнах се с Олга. Сега цяло село я кара... ------- Популярният американски ежедневник "Washington Examiner" призова Украйна да бомбардира Керченския мост. Анализаторите обаче се опасяват, че моста може да нанесе изпреварващ удар.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

- Що е то глобализация? - Това е когато гледаш немско п*рно на японски телевизор, където двама негри клатят французойка, която говори с украински акцент…

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Млад украинец се жени за руска девочка. Бащата го поучава: - Синко, първата брачна нощ вземи булката на ръце и я занеси в спалнята, да види украинската сила! После я хвърли в леглото и се съблечи, да види украинската красота! Майката на младоженеца се провиква от кухнята: - След това почни да мастурбираш, да види че Украйна е независима държава!

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Двама политици си говорят за световното положение и единия пита. - Нещо ново? - Ами Украйна воюва против Русия. - И как е положението? - Ами до тук Украйна е загубила Крим, около 2 милиона жители, няколко десетки самолета, няколко хеликоптера, няколко стотин танка, хиляди машини техника, единици оръжие и около 10 000 войника, навярно ще загуби Донецк и Луганск. - А Русия? - Е, Русия още не се включила във войната…

Коментирай

Иванов

преди 7 месеца

Орбан и Унгария първи показаха, че няма да се водят по ума на комика, още по-малко пък да му изпращат жертвени агнета. Орбан и Унгария първи показаха МОРАЛ. Нашите политически кретени чакат какво ще им подшушне ам. посол и хич няма да им е грижа, ако решат да му изпратят младите здрави момчета, правнуците, на тези, които проляха кръвта си за нашето освобождение.

Коментирай

Иванов

преди 7 месеца

Давай Шапчице, развеселявай ни с такива постинги.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Чест и почитания, господин Иванов, моите уважения... Старая се. Ето още един поучителен виц... ---- Когато жена ти каже - ти си най добрия мъж, разбираш, че някъде е имало кастинг!

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Имам обосновано предположение, че Тагарев е агент на Кремъл. Неговата задача е българския народ да намрази максимално Украйна. За сега се справя добре. ---- Меморандум за намерение между Министерството на отбраната на България и Министерството на отбраната на Украйна одобри днес, 13 септември, Министерският съвет. Предстои той да бъде подписан от министъра на отбраната Тодор Тагарев.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Щастие и сълзи от радост... 50 хиляди в Белград разплакаха от щастие суперзвездата Новак Джокович и героите от баскетболния национален отбор, които спечелиха сребърен медал на Световното първенство миналата седмица. Феновете в сръбската столица първоначално аплодираха и скандираха в чест на “плавите” , а появата на Джокович беше допълнителна изненада за тях. Ноле излезе с купата от US Open над глава, като много бързо се разплака от огромните емоции, като баскетболистите побързаха да го прегърнат. ---- В България краят на света ще настъпи два пъти. По нов, и по стар стил.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Министърът на земеделието, някой си Вътев, е просто една настъпена амеба. Този дори не заслужава да бъде напсуван.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Блазе им на сърбите. Повод за гордост и празненства. Ние пък си имаме Боко. Ъх, Боко...

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Абе, хора.... Вие представяте ли си 50 хиляди души събрани на площад в София....

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Мъж в бара: - Искам чивирзенкилдис тархинтуз с лимон! Барманът: - Чивирзенкилдис тархинтуз с какво? ------ Карам си колата и гледам един стои на пътя с някаква раница. Ухилил се и ми вдига ми палец... И аз му се усмихнах... Ей, няма нищо по-яко от това непознат да ти лайкне колата!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.