Академичето-премиер с гъгнивия си тенор оцени високо отпадането на мониторинга

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/akademicheto-premier-s-gagniviya-si-tenor-oceni-visoko-otpadaneto-na-monitoringa/116590 SvobodnoSlovo.eu
Академичето-премиер с гъгнивия си тенор оцени високо отпадането на мониторинга

Академичето-премиер с гъгнивия си тенор оцени високо отпадането на мониторинга, (Механизма за сътрудничество и проверка - МСП), като подчерта, че това е заслуга на 49-ия парламент и правителството. Решението на ЕК е взето преди правителството на Денков-Габриел да предприеме каквото и да е от яловото си управление.

Денков да каже колко законопроекта е внесъл и колко от тях са гласувани в събранието, че 100-те дни на нефелния му кабинет минаха, а резултатите от това управление са една голяма нула. Или две нули.

Мониторингът падна благодарение на 10-те месеца на двете служебни правителства, а Денков има много малко общо с работата на тия кабинети.

Любо Кольовски

9 Коментара

Червената шапчица

преди 7 месеца

Д-р Мирослав Ненков: Избирателите не искат на море в Красноярск и комунистическото управление, налагано от Радев ---- О глупави Ненков, в Красноярск няма море. Там има река Енисей. Там има много ток, алуминий, никел и половината таблица на Менделеев. Близо до Красноярск има нефт и газ. А в твоята глава има само бръмбари...

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

И този изкърти мивката -- Шкварек разкри той ли ще е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София

Коментирай

copy - paste

преди 7 месеца

Ще ми ваксинират хея Денков може да е боклук, ама е тарикат боклук, т.е. боклук-минет4ия. Духа на шефа на Посолството и хич не му пука какво става в държавата. Със задоволство може да се заяви, че Денков е най-откровенният духач измежду министър-председателите на България. И то академик в духането! Духай, Денков! Духане му е майката, евроатлантическо. И ще си бетон. Като съвестта на Сарафа. Да ви еВа и двамата в съвестите!

Коментирай

copy - paste

преди 7 месеца

Гьобелс на 22 юни 1941 г. „Това не е война за трона и олтара. Това е война за зърното, желязото, рудата, въглищата и суровините. Това е война за ситата маса на германския работник." Урсула фон ден Лайен на 13 септември 2022 г. пред Европейския парламент "Това не е само война на руснаците срещу Украйна. Това е война за нашата енергетика, война за нашата икономика и ценности. Война за нашето бъдеще" Едно към едно с нацистите.

Коментирай

copy - paste

преди 7 месеца

Не е зле обаче днешните евроатлантици да си припомнят как през декември 1941 г. тогавашните управляващи обявиха война на САЩ и Великобритания. За да бъдат солидарните с нацистите в Германия, т.е. с тогавашните ни стратегически партньори.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.