Академичето-премиер с гъгнивия си тенор оцени високо отпадането на мониторинга

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/akademicheto-premier-s-gagniviya-si-tenor-oceni-visoko-otpadaneto-na-monitoringa/116590 SvobodnoSlovo.eu
Академичето-премиер с гъгнивия си тенор оцени високо отпадането на мониторинга

Академичето-премиер с гъгнивия си тенор оцени високо отпадането на мониторинга, (Механизма за сътрудничество и проверка - МСП), като подчерта, че това е заслуга на 49-ия парламент и правителството. Решението на ЕК е взето преди правителството на Денков-Габриел да предприеме каквото и да е от яловото си управление.

Денков да каже колко законопроекта е внесъл и колко от тях са гласувани в събранието, че 100-те дни на нефелния му кабинет минаха, а резултатите от това управление са една голяма нула. Или две нули.

Мониторингът падна благодарение на 10-те месеца на двете служебни правителства, а Денков има много малко общо с работата на тия кабинети.

Любо Кольовски

9 Коментара

Червената шапчица

преди 5 дни

Д-р Мирослав Ненков: Избирателите не искат на море в Красноярск и комунистическото управление, налагано от Радев ---- О глупави Ненков, в Красноярск няма море. Там има река Енисей. Там има много ток, алуминий, никел и половината таблица на Менделеев. Близо до Красноярск има нефт и газ. А в твоята глава има само бръмбари...

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 дни

И този изкърти мивката -- Шкварек разкри той ли ще е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София

Коментирай

copy - paste

преди 5 дни

Ще ми ваксинират хея Денков може да е боклук, ама е тарикат боклук, т.е. боклук-минет4ия. Духа на шефа на Посолството и хич не му пука какво става в държавата. Със задоволство може да се заяви, че Денков е най-откровенният духач измежду министър-председателите на България. И то академик в духането! Духай, Денков! Духане му е майката, евроатлантическо. И ще си бетон. Като съвестта на Сарафа. Да ви еВа и двамата в съвестите!

Коментирай

copy - paste

преди 5 дни

Старият дрисльо да внимава какво си пожелава ! Щото от да се гъзи на краварите и да внася в България фуражно зърно за прасета, натъпкано с какви ли не пестициди и отрови от Мнонсанто и Дюпонд( които са истинските собственици на зърното) да си пази продажната кратуна за да не вземат да се появят истински терористи.Щото канчето прелива - не може да принуждава народа да се храни с отрови.

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 дни

?Боци е великан.... ---- „Денков е млад премиер. На никой премиер протестите не са му приятното нещо. Но се научаваш, че само с диалог се решава проблем”. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Албена относно напрежението между кабинета и зърнопроизводителите, в който и двете страни си размениха тежки реплики. Лидерът на ГЕРБ е в курорта за конференцията "Предизвикателства и възможности за България и Румъния в еврозоната. Регионално сътрудничество в контекста на еврозоната". Тя е организирана по инициатива на фондация "Конрад Аденауер" и ГЕРБ.

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 дни

Боци е уникален джентълмен ---- Борисов благодари на Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Асен Василев и Делян Пеевски за това, че "с цялото законодателство, което подготвяме, приемаме, приехме, вчера Европейската комисия свали мониторинга за корупция за България и Румъния".

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 дни

Боци гръмко пръдна и каза... ---- „Това отекна много добре в света, това е много добре за България, това е много добре за всички нас“, каза още Борисов.

Коментирай

copy - paste

преди 5 дни

Гьобелс на 22 юни 1941 г. „Това не е война за трона и олтара. Това е война за зърното, желязото, рудата, въглищата и суровините. Това е война за ситата маса на германския работник." Урсула фон ден Лайен на 13 септември 2022 г. пред Европейския парламент "Това не е само война на руснаците срещу Украйна. Това е война за нашата енергетика, война за нашата икономика и ценности. Война за нашето бъдеще" Едно към едно с нацистите.

Коментирай

copy - paste

преди 5 дни

Не е зле обаче днешните евроатлантици да си припомнят как през декември 1941 г. тогавашните управляващи обявиха война на САЩ и Великобритания. За да бъдат солидарните с нацистите в Германия, т.е. с тогавашните ни стратегически партньори.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.