Ако не ви се сбъдват мечтите, не означава, че не сте си пожелали нищо. Просто нямате план, търпение и воля!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ako-ne-vi-se-sbadvat-mechtite-ne-oznachava-che-ne-ste-si-pozhelali-nishto-prosto-nyamate-plan-tarpenie-i-volya/17558 SvobodnoSlovo.eu
Ако не ви се сбъдват мечтите, не означава, че не сте си пожелали нищо. Просто нямате план, търпение и воля!

Ако не ви се сбъдват мечтите, не означава, че не сте си пожелали нищо. Просто нямате план, търпение и воля! Дните от годината нямат особено значение за успеха и личното ви усещане за щастие. Искате ли нещо, просто следвайте правилните стъпки и ще видите мечтите си в реалността. Въпреки дадените от Твореца човешки способности, много внимавайте какво си пожелавате - може да ви се сбъдне.

Именно заради това и само заради правилата на играта наречена живот, аз ще бъда скромен в желанията си. Искам през новата година, старият премиер, да попадне в нова килия във вехтия беленски дранголник - за много дълго време. А над България да изгрее светлина вечна, която да освети тъмнината, да оздравее раните ни и да заживеем като ангели в нашия земен рай. И в него да царува мир между всички човеци и любов благочестива! Амин.

Бог да пази България! Честита да ни е Новата 2020 година!

Николай Марков

Резултат с изображение за Nikolai Markov

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.